آموزش صرافی بایننس
صرافی بایننس را امروزه می توان جزو بزرگ ترین صرافی های ارز دیجیتالی در جهان نامید و دانست. در این صرافی خواهید توانست ارز های دیجیتالی مختلف را معامله نمایید. یا خرید کنید. در این مقاله ی استثنایی قصد دارم به صورت کامل نحوه ی ایجاد اکانت در صرافی بایننس و همچنین انجام معامله را در آن بیان نمایم. چنان که گفتیم صرافی بایننس را می توان یکی از بزرگ ترین صرافی های حوزه ی ارز های دیجیتالی در جهان نامید. صرف نظر از این که تعداد زیادی معامله گر در آن مشغول خرید و فروش ارز دیجیتالی هستند.
باید این نکته را هم بدانید که در حال حاضر بیش تر از یکصد نوع ارز دیجیتالی در این صرافی خرید و فروش می گردد. کمتر صرافی ای در حال حاضر این تعداد ارز دیجیتالی را پشتیبانی می نماید. ضمنا بد نیست این را هم بدانید که مراحل ایجاد اکانت در این صرافی بدون نیاز به پول و کاملا رایگان است. و در مدت زمان کمی می توان آن را انجام داد.
تاریخچه ی صرافی بایننس
این صرافی در سال دو هزار و هفده تاسیس شد و به طور رسمی شروع به کار نمود. و خیلی هم سریع توانست نبض بازار را به دست بیاورد. می توان این طور عنوان نمود که در بیست و چهار ساعت یک ممیز دو دهم میلیارد دلار خرید و فروش در این صرافی انجام می پذیرد که رقم فوق العاده بالایی می باشد. می خواهم چنین بگویم که نقدینگی و عملیات خرید و فروش هر لحظه با شدت بیشتری در این صرافی انجام می گردد. بر خلاف آن چه که احتمالا تصور می نمایید. دفتر مرکزی این صرافی در آمریکا نیست. در کشور مالت می باشد. ولی شعب زیادی هم در گوشه و کنار دنیا برای خود دست و پا نموده است.
این صرافی از امنیت زیادی برخوردار است. خود این امنیت و میزان بالای حجم خرید و فروش در آن موجب شده است که اعتبار خیلی زیادی را هم به دست بیاورد. یک مورد دیگر هم برای صرافی بایننس این است که هم برای موبایل ها نرم افزار دارد. و هم برای سیستم های کامپیوتری شخصی. پس به این وسیله بهتر می توان نسبت به انجام معاملات روزانه ی خود اقدام نمود.
چگونگی کار کرد این صرافی
در این صرافی خریداران و فروشندگان پس از تجمیع اقدام به خرید و فروش ارز های دیجیتالی خود می کنند. کار این سیستم هم این است که معاملات را سر و سامان بدهد. در ازای هر معامله ای که در این پلتفرم معاملاتی صورت می پذیرد. مقداری کمیسیون هم به این صرافی تعلق می گیرد. زمانی که درخواست خرید خود را ثبت می نمایید. سیستم درخواست شما را می بیند و از میان فروشندگان یکی را بر اساس قیمت پیشنهادی شما گزینش می نماید. سپس درخواست تان را انجام می دهد. در این حالت می توان چنین گفت که خود صرافی بایننس در عمل چیزی برای فروش ندارد. بلکه یک دلال الکترونیکی محسوب می گردد.
و در ازای دلالی خود در هر معامله درصد کارمزد خود را دریافت می نماید. در این صرافی برای شروع می توانید بیت کوین خریداری نمایید و سپس از آن برای خرید و تبادل سایر ارز های دیجتال نیز استفاده نمایید. روش کار به این صورت می باشد که باید اول در یکی از صرافی های معتبر مانند زرین اکسچنج ارز دیجیتالی را بخرید و به اکانت خود در صرافی بایننس انتقال بدهید. سپس از این اعتبار دیجیتالی به عنوان واسطه برای خرید های بعدی تان استفاده نمایید.
کارمزد و حواشی آن در این صرافی
با توجه به این که چه نوع اکانت و سطح دسترسی ای در این صرافی دارید میزان کارمزد شما هم متغییر خواهد بود. به عنوان مثال می توان چنین گفت که اگر حجم معاملات شما در هر ماه زیر پنجاه بیت کوین باشد. میزان کارمزد شما یک دهم درصد از کل مبلغ انتقالی شما خواهد بود. بد نیست این را هم بدانید که خود این صرافی برای خودش ارز دیجیتالی هم دارد. و آن را عموم مردم با نام بایننس کوین می شناسند.
در صورتی که در معاملات خود تان از این ارز دیجیتالی استفاده نمایید. می توانید میزان کارمزد خود را تا بیست و پنج درصد کاهش بدهید. که در معاملات بزرگ رقم قابل توجهی خواهد بود. البته این صرافی برای واریزی ها هیچ گونه کارمزدی را در نظر نگرفته است. اما هر برداشتی برای شما شامل مقداری کارمزد خواهد بود. این کارمزد هم باز نسبت به نوع ارز دیجیتالی متغییر خواهد بود.
قبل از وارد شدن به بایننس به این نکات توجه کنید
مانند چند سال گذشته ایران توسط این صرافی هم در لیست تحریم ها قرار دارد . و اگر بخواهید دارایی خود را مستقیما وارد این صرافی نمایید باید مراقب باشید چرا که ممکن است دارایی شما از دست تان برود. اگر بخواهم مثالی در این مورد زده باشم. باید به صرافی بیترکس اشاره نمایم. بیترکس در سال دو هزار و هفده شروع به بلوکه نمودن دارایی های ایرانی ها نمود که آن زمان هم کم نبودند. و تازه پس از گذشت 2 سال الآن آن ها را آزاد نموده است. تازه این روی خوش داستان است. زیرا خیلی ها پس از گذشت دو سال بالاخره به پول هایشان رسیدند.
ممکن است دفعه ی بعدی چنین شانسی وجود نداشته باشد. ضمنا خود صرافی بایننس هم چندین بار طی چندین اطلاعیه اعلام نموده است که نمی خواهد با ایرانی ها که تحت تحریم اقتصادی هستند معامله ای را داشته باشد. خب زود دلسرد نشوید. همیشه راهی وجود دارد. سعی می کنم راه های ممکن را برای شما توضیح بدهم.
با IP ایران وارد نشوید
به جای وارد شدن مستقیم با IP ایران سعی کنید با VPN وارد شوید. تا بتوانید IP خود را تغییر دهید. ضمنا یاد تان باشد آی پی شما نباید از ایالات متحده ی امریکا باشد. پس کشور دیگری را انتخاب نمایید. از VPN های معمول استفاده نکنید. سرویسی را انتخاب نمایید که بتوانید با آن IP ثابتی را داشته باشید. VPN های معمولی در هر بار اتصال آدرس شما را تغییر می دهند. که خود این امر باعث می شود صرافی بایننس بفهمد که شما کلک می زنید. پس یک کشور ثابت را انتخاب نمایید و دائما با همان وارد شوید. نه کشور و نه IP خود را تغییر ندهید. برای این کار می توانید از یک VPS به جای VPN استفاده نمایید. نگران خرید آن هم نباشید. می توانید به راحتی از طریق گوگل جستجو نمایید و سایت های فروشنده ی VPS را به راحتی پیدا کنید.
سیم کارت های ایرانی را برای ثبت نام به کار نبرید
این سیستم قطعا به شماره های موبایل ایرانی هم گیر می دهد. پس با چنین سیم کارت ها و شماره هایی وارد نشوید. لازم به ذکر است که پس از ثبت نام از شما خواسته می شود که موبایل تان را وارد نمایید تا کد دو مرحله ای به آن فرستاده شود. به این معنی که از دفعه ی بعدی به غیر از رمز عبور خود تان باید رمز دوم و دو مرحله ای را هم وارد نمایید. این رمز عبور همیشه به سیم کارت شما ارسال خواهد شد. البته می توانید به غیر از سیم کارت از نرم افزار Google Authenticator هم بهره ببرید. پس بهتر است که از روش نرم افزاری استفاده نمایید تا بتوانید از دادن شماره موبایل ایرانی اجتناب نمایید.
ضمنا قبل از همه ی این کار ها باید ساعت سیستم تان را تغییر بدهید. چرا؟ چون ممکن است صرافی بایننس بر اساس ساعت محلی شما نیز پی به محل اقامت تان ببرد. پس بعد از این که کشور تان را انتخاب نمودید. حتما ساعت محلی خود تان را به آن کشور تغییر بدهید. ضمنا در هیچ صورتی نباید دسترسی مکانی خود را به نرم افزار و وب سایت صرافی بایننس بدهید. زیرا در این صورت هم وب سایت به کلک شما پی خواهد برد.
آیا ریسک شما به صفر خواهد رسید؟
این نکته را هم در نهایت به خاطر بسپارید که حتی اگر تمام این نکات را مرحله به مرحله انجام بدهید. باز هم ممکن است ریسک بلوکه شدن دارایی شما وجود داشته باشد. پس تا جایی که می توانید مراقب باشید. زمانی هم که حس نمودید که اکانت شما بلوکه شده است. یک پیام رسمی به زبان انگلیسی به پشتیبانی وب سایت ارسال کنید. و در خواست برداشت دارایی خود را به آن بدهید. با انجام همین عمل ساده تا حالا چندین نفر توانسته اند دارایی خود را پس بگیرند. پس در انجام این کار کوتاهی و تعلل نکنید.
چگونه یک اکانت ایجاد کنیم؟
اول به وب سایت Binance.com بروید. سپس دکمه ی Register را بزنید. حالا فرم ثبت نام را پر کنید. کار سختی نیست که مرحله به مرحله بخواهم توضیحش را بدهم. هرگز از ایمیل های فیک و جعلی استفاده نکنید. به جای آن از ایمیل های معتبر استفاده نمایید. زیرا کد تایید در نهایت به همان ایمیل خواهد رسید. ضمنا رمز عبور شما هم باید به صورت بیش از هشت کاراکتر و شامل اعداد و حروف انگلیسی (کوچک و بزرگ) . یک مورد کوچک این است که می توانید کد دعوتی را که یکی از دوستان تان برای شما فرستاده است را به این قسمت وارد نمایید. با این کار دوست تان از معاملات شما هم سود خواهد برد. یاد تان باشد اگر این کار را انجام بدهید. میزان درآمد شما کاهش نمی یابد.
پس نترسید و وارد نمایید. در صورتی که از طریق کسی وارد این سیستم نشده اید می توانید این قسمت را فعلا خالی بگذارید. درست بعد از این که ایمیل واقعی و رمز عبور تان را وارد نمودید. تیک قبول قوانین را بزنید و دکمه ی Create account را بفشارید. در این مرحله حساب شما ایجاد خواهد شد. حال نوبت به تایید ایمیل می رسد. برای این کار به ایمیل تان مراجعه نمایید. در قسمت اینباکس نامه ی جدیدی را خواهید یافت که صرافی بایننس برای تان فرستاده است. روی لینک ارسالی در آن کلیک نمایید. و تمام. ایمیل تان هم تایید شد. حالا می توانید دکمه ی Log In را بزنید و وارد حساب خود شوید.
ماجرای کد 2FA
خب پس از این که اکانت خود را در صرافی بایننس ایجاد نمودید باید کد تایید مرحله ی دوم را وارد نمایید. علت این که این کد را هر بار باید وارد نمایید این است که امنیت شما و حریم خصوصی تان صد در صد حفظ شود. در این حالت هیچ هکری نخواهد توانست به حساب شما دسترسی پیدا کند. برای دریافت این کد هم می توانید از طریق پیامک اقدام کنید. و هم می توانید با استفاده از نرم افزار Google Authenticator استفاده نمایید. اما چنان که گفتیم بهتر است که از همان نرم افزار مخصوص به آن استفاده نمایید. پس بعد از این که به اکانت خود وارد شدید به قسمت Security رفته و عبارت تایید گوگل را روی حالت Enable قرار بدهید.
ضمنا می توانید اگر برای اولین بار وارد حساب خود می شوید تایید دو مرحله ای گوگل را نیز فعال نمایید. حال بیایید کمی درباره طرز کار Google Authenticator صحبت کنیم. Google Authenticator را هم می توانید برای اندروید دانلود نمایید. و هم برای سیستم های آی او اس. پس از نصب دکمه ی Next را بزنید. حال یک کد QR برای شما نمایش داده خواهد شد. آن را اسکن نمایید. همچنین می توانید کدی را که خود وب سایت به شما داده است را مستقیما خود تان وارد نمایید. باز هم دکمه ی Next را بزنید. در صفحه ی بعدی خواهید دید که وب سایت به شما یک کلید برای پشتیبانی خواهد داد. این کلید برای این است که بعدا در صورت حذف نرم افزار در گوشی خود بتوانید اطلاعات خود تان را باز گردانی نمایید.
کلید بازگردانی را یادداشت کنید
بهتر است این کلید را در جایی یاد داشت نمایید. در آخرین مرحله می بایست که کد رمز تان را به همراه کد دو مرحله ای به Google Authenticator وارد کنید. حالا این قابلیت هم فعال شده است. از این به بعد هر باری که بخواهید به اکانت خود مراجعه نمایید. باید کد تایید دو مرحله ای را هم بزنید تا شما را به صرافی بایننس راه بدهد.
چگونه حساب خود را شارژ کنیم؟
برای این که بتوانید در صرافی بایننس به خرید و فروش بپردازید. باید ابتدا بتوانید مقداری ارز دیجیتالی را خود تان وارد این اکانت نمایید و یا اصطلاحا حساب خود را از طریق ارز های دیجیتالی شارژ نمایید. برای این کار می توانید از یک صرافی داخلی مانند زرین اکسچنج استفاده کنید و مقداری پرفکت مانی به صورت ریالی خریداری نمایید. سپس آن را به حساب خود در صرافی بایننس انتقال بدهید. برای این هم که بتوانید پول تان را وارد این صرافی نمایید به بخش Deposit صرافی بایننس وارد شوید. البته می توانید این بخش را از قسمت Wallet هم پیدا کنید.
حالا باید ارز دیجیتالی خود مانند پرفکت مانی را وارد نموده و آدرسی را هم که خود صرافی بایننس به شما می دهد را یاد داشت نمایید. حالا می توانید ارز دیجیتال مورد نظر خود را به همین آدرس بفرستید. پس از فرستادن به این آدرس کمی منتظر بمانید. پس از چند دقیقه ارز شما در اکانت تان اضافه شده و می توانید به انجام معاملات خود مبادرت ورزید.
چگونه معامله انجام دهیم؟
بعد از این که توانستید مراحل ساخت حساب، فعال سازی تایید دو مرحله ای و شارژ حساب خود با استفاده از یک ارز دیجیتال را به پایان برسانید. نوبت به انجام معاملات تان می رسد. اول به مارکت مخصوص ارز دیجیتالی بروید که می خواهید آن را مورد معامله قرار بدهید. خب فرض را بر این می گیریم که می خواهید مقداری بیت کوین را به ریپل تبدیل کنید. باید به مارکت های بیت کوین مانند BTC Markets بروید. در صفحه ی اصلی صرافی بایننس گزینه ی مارکت ها و یا همان Markets را بیابید و به آن بخش بروید. حالا مارکت مورد نظر تان را پیدا نمایید. مثلا بر طبق مثال ما می توانید به مارکت BTC Markets بروید. حال نیاز است که حد اقل چهار مارکت را به شما معرفی نماییم. پس به پاراگراف بعدی توجه کنید.
4 مارکت معروف قسمت اول
این مارکت ها شامل مارکت های بیت کوین، مارکت های بایننس کوین، مارکت های آلت کوین ها، و مارکت های دلاری می گردند. ما هم از مارکت های بیت کوین شروع می کنیم. در این مارکت ها می توانید سایر ارز های دیجیتالی مورد نظر تان را با بیت کوین معامله نمایید. یعنی هم می توانید بیت کوین خود را بدهید و مثلا ریپل دریافت نمایید. و هم می توانید ریپل خود را بفروشید و بیت کوین دریافت نمایید. ولی چیزی که مسلم است بیس اصلی این مارکت ها بیت کوین می باشد. مورد بعدی مربوط می گردد به مارکت های بایننس کوین. در این نوع مارکت ها می توانید معاملات خود را با بایننس کوین که با نام اختصاری BNB آن را می شناسیم انجام دهید. در این مارکت بیس و مبنای اصلی معاملات شما همان BNB می باشد.
می توانید بایننس کوین پرداخت کنید و ارز دیجیتالی دیگری را دریافت نمایید. یا این که ارز دیجیتال خاصی را بفروشید و به جای آن بایننس کوین دریافت نمایید. این نکته را هم به خاطر داشته باشید که اگر از این نوع ارز یعنی بایننس کوین در معاملات خود استفاده کنید شامل بیست و پنج درصد تخفیف پرداخت کارمزد در معاملات خود می شوید. این موضوع برای این است که این صرافی می خواهد شما را به استفاده از ارز دیجیتالی خود ترغیب نماید. تا به این وسیله ارزش ارز آن بالا تر برود.
4 مارکت معروف قسمت دوم
خب حالا می رسیم به مارکت های آلت کوین ها. در این مارکت ها می توانید معاملات خود را با ارز های دیجیتال با اتریوم، ریپل و ترون انجام بدهید. چنان که انتظار می رود در این حالت می توانید اتریوم، ریپل یا ترون خود را بفروشید و به جای آن ارز دیجیتالی دیگری را بخرید. و یا بر عکس. می توانید ارز خاصی را بفروشید و به جای آن اتریوم، ریپل یا ترون بخرید. و در آخر می رسیم به مارکت های دلاری. در این حالت به دلار استیبل کوین هم می گوییم. می توانید معاملات خود را با دلار یا همان استیبل کوین ها انجام دهید. زیرا مبنای این نوع از مارکت ها دلار می باشد. استیبل کوین ها نوسان چندانی ندارند و اغلب قیمت ثابتی دارند.
اگر می خواهید برای مدتی از دست نوسانات قیمتی خلاص شوید می توانید دارایی خود را به استیبل کوین ها تبدیل کنید. چرا که قیمت شان همیشه ثابت خواهد ماند. می توانید ارز های دیجیتالی خود را بفروشید و مثلا دلار و استیبل کوین ها را بگیرید. و بر عکس. می توانید دلار و استیبل کوین های خود را بفروشید و ارز های دیجیتالی مورد نظر تان را بخرید.
ادامه ی روند معامله گری در بایننس
صفحه ی معاملات جفت ارز مورد نظر خود را بیابید و وارد آن صفحه شوید. حالا تصور می کنیم می خواهید بیت کوین خود را بفروشید و به جای آن ریپل بخرید. پس همان طور که قبلا گفتیم باید وارد مارکت های مخصوص بیت کوین شوید. جفت ارز ریپل/بیت کوین (XRP/BTC) را در این قسمت پیدا کنید و روی آن بزنید تا باز شود. در این حالت چنان که انتظار می رود می توانید بیت کوین خود را بفروشید و ریپل بخرید و یا بر عکس. می توانید ریپل خود را بفروشید و بیت کوین بخرید. حال در این قسمت 9 مدل از وضعیت ها را با هم در صرافی بایننس بررسی خواهیم نمود.
- اول وضعیت جفت ارز از یک روز گذشته تا به الان.
- دوم لیست سفارشات فروش
- سوم لیست سفارشات خرید
- چهارم نمودار قیمت که توسط آن خواهید توانست تحلیل مورد نظر خود را انجام دهید. البته باید تحلیل گری بر اساس نمودار قیمت ها را بلد باشید.
- پنجم می توانید نوع سفارش را هم تعیین نمایید.
- ششم فرم سفارش خرید
- هفتم فرم سفارش فروش
- بخش هشتم مربوط به این می گردد که بخواهید ارز های دیجیتالی دیگر را مورد معامله ی خود قرار بدهید.
- و در آخر بخش نهم مربوط به تاریخچه ی معاملات شما می شود.
مدل های مختلف خرید و فروش در این صرافی
می توان این طور عنوان نمود که شما به عنوان معامله گر می توانید به دو روش معاملات خود را در صرافی بایننس انجام بدهید. یکی این که خرید و فروش سریع انجام دهید که به آن نوسان گیری هم می گویند. البته این نوع خرید و فروش می تواند خیلی خطر ناک باشد. زیرا به طور کلی هم ریسک ضرر آن بسیار بالا می باشد. و هم سودی که ممکن است عاید شما بشود. و دوم خرید و فروش با برنامه. بر این اساس شما با استفاده از تحلیل های بازاری و آماری خواهید فهمید که در حال حاضر بهتر است کدام ارز دیجیتالی را در چه وضعی بخرید یا بفروشید. برای روشن تر شدن هر کدام از این دو تا برای هر یک از آن ها یک عنوان مجزا در نظر گرفته ام.
خرید و فروش سریع
برای این که بتوانید این طوری به معاملات خود بپردازید باید به صفحات معاملات خود وارد شوید. وارد فرم خرید و فروش شوید. سپس نوع سفارش تان را بر روی Market تنظیم نمایید. در این حالت خود صرافی بایننس بهترین قیمت را برای شما پیدا خواهد نمود. سپس سفارش شما تکمیل خواهد گردید. باز تصور می کنیم که می خواهیم بیت کوین بدهیم و ریپل بگیریم. پس به قسمت فرم خرید ریپل می رویم. در این قسمت نوع سفارش را بر روی Market قرار داده و مقداری را که از این ارز دیجیتالی می خواهیم وارد می کنیم.
حال باید یکی از گزینه های بیست و پنج، پنجاه، هفتاد و پنج و صد درصد را انتخاب نمایید. تا سیستم صرافی بایننس بداند که مایلید چه مقدار از دارایی خود را بدهید و ریپل بخرید. یعنی اگر گزینه ی صد در صد را انتخاب نمایید. تمام دارایی شما به خرید ریپل اختصاص خواهد یافت. برا طبق آن چه که در این قسمت به شما گفته شد می توانید فرایند فروش سریع را هم دنبال نمایید.
کمی در مورد خرید و فروش با برنامه بدانیم
چنان که گفته شد این فرایند برای زمانی است که خود تان تحلیل خاصی از وضعیت بازار دارید و می خواهید ارز دیجیتالی خاصی را بخرید و در زمان خاصی هم آن را به فروش برسانید. یعنی در یک نقطه ی مشخص بخرید و در یک نقطه ی مشخص هم بفروشید. وقتی این نقاط را به سیستم صرافی بایننس اعلام می نمایید. خود صرافی بایننس به طور اتوماتیک وقتی که به نقطه ی مورد نظر تان رسید ارز خاصی را که خود تان تعیین نموده اید می خرد و یا می فروشد. برای رسیدن به این منظور باید گزینه ی Limit و یا Stop-Limit را انتخاب نمایید. و تنظیمش کنید بر روی چیزی که خود تان می خواهید. خب صحبت از Limit به میان آمد.
اغلب معامله گران از این حالت به عنوان حد ضرر بهره می برند. تصور کنید ارزش هر واحد ریپل بیست سنت می باشد. می توانید سفارشی با این عنوان به ثبت برسانید که اگر قیمت هر واحد ریپل به زیر این مقدار رسید حتما برای شما بفروشد. که از ضرر بیشتر جلوگیری کرده باشد. این حالت من را به یاد بازار بورس می اندازد.
او سی او چسیت؟
البته یک نوع سفارش دیگر هم به نام سفارش «OCO» وجود دارد که بر طبق آن خواهید توانید دو سفارش را به صورت همزمان در سیستم صرافی بایننس به ثبت برسانید. در این حالت اگر هر کدام از دو سفارش شما فعال و رسیدگی گردد. دیگری معدوم اعلام می گردد. و انجام نخواهد شد. البته شاید تا به این جا کمی سر در گم شده باشید. اما این را هم بدانید که پس از یکی دو ساعت چرخ زدن در صرافی بایننس روند کاری را بهتر درک خواهید نمود. این نکته را به خاطر داشته باشید که صرافی بایننس تنها خدمات یک صرافی را در اختیار شما قرار نمی دهد. بلکه خدمات دیگری را هم دارد. چهار قسمت معاملات مارجین، معاملات آتی، وام دهی بایننس و سر آخر شرکت در اثبات سهام یا همان (Staking) از خدمات دیگر این صرافی محسوب می گردند.
در معاملات مارجین می توانید با پول نداشته هم به معامله بپردازید. یعنی از خود وب سایت صرافی بایننس مقداری ارز قرض می کنید و به معامله می پردازید. البته ریسک این کار خیلی بالا می باشد. چرا که اگر ضرر کنید و نتوانید پول صرافی بایننس را باز گردانید ممکن است حساب تان برای همیشه بسته شود. برای همین هم توصیه می گردد اگر در این عرصه تازه کار هستید هرگز از این گزینه استفاده ننمایید. و اما بخش معاملات آتی. در این بخش می توانید بر روی روند نوسانات ارز های دیجیتالی شرط بندی نمایید. با پیش بینی نمودن روند آن ها. این قسمت هم مانند قسمت قرض گرفتن خیلی ریسک بالایی دارد. بنابر این تا خبره ی این کار نشده اید وارد چنین کاری نشوید. زیرا ممکن است پول تان را از دست بدهید.
وام دهی و اثبات سهام
شاید نمی دانستید. اما صرافی بایننس قسمت وام دهی هم دارد. در این حالت می توانید دارایی خود را به صرافی بایننس بدهید و در قبال آن سود ثابتی را به صورت سالیانه دریافت نمایید. چیزی شبیه به کاری که بانک ها می کنند. و در آخر می رسیم به اثبات سهام. که بر عکس اثبات کار نیازی به سخت افزار ماینری ندارد. در این حالت باید مقداری ارز دیجیتالی بخرید و به شبکه ی بلاک چین اختصاص بدهید. یعنی یک جور سهام دار به حساب خواهید آمد.
در این حالت تراکنش های شبکه ی بلاک چین زود تر تایید خواهند شد. اگر این کار را انجام بدهید مقداری ارز دیجیتالی باز هم به صورت سالیانه به دارایی شما افزوده خواهد شد. این روش هم چیزی شبیه به روش وام دهی محسوب می گردد. زیرا سود سالیانه دارد. صرافی بایننس این امکان را برای کاربران خود ایجاد نموده است که اثبات سهام را در مورد خیلی از ارز های دیجیتالی مد نظر قرار بدهند.
بیایید به چندین سوال معمول پاسخ بدهیم
- آیا می توان از صرافی بایننس پولی به دست آورد؟ بله. راه های زیادی برای این کار وجود دارد. و فلسفه ی وجودی صرافی بایننس هم همین است. مثلا در این صرافی خواهید توانست با ترید ارز های دیجیتال و شرکت در اثبات سهام پول به دست آورید. همچنین می توانید لینک بازاریابی و یا همان Referral هم داشته باشید و افراد را به این صرافی دعوت نمایید. هر معامله ای را که دوستان تان انجام بدهند یک درصدی هم به شما سود می رسد. این می تواند یک فرصت خوب برای شما باشد.
- صرافی بایننس متعلق به کدام کشور می باشد؟ چنان که گفته شد این صرافی در کشور مالت قرار دارد. ولی ژاپن، سنگاپور و چین هم جزو کشور هایی هستند که دفتر صرافی بایننس در آن ها وجود دارد.
- آیا صرافی بایننس امنیت کامل دارد؟ بله. اگر به دنبال امن ترین صرافی در کل دنیا می گردید. این صرافی می تواند بهترین گزینه برای شما باشد. تا همین الآن این صرافی فقط دو مرتبه مورد حمله ی هک قرار گرفته است. که در هر دو مورد هم پول صاحبان اکانت ها به طور کامل پرداخت شده است. پس نگران پول های خود نباشید. البته برای ما ایرانی ها تحریم بودن مان می تواند یک دردسر باشد. زیرا اگر به ایرانی بودن مان پی ببرند حتما حساب مان را مسدود خواهند نمود. ولی در آخر پول مان را پس می دهند.
- آیا ایرانی ها می توانند در صرافی بایننس کار کنند؟ هم بله و هم نه. خود صرافی بایننس گفته که نمی خواهد با ایرانی ها به دلیل تحریم ها طرف شود. اما به هر حال خیلی از ایرانی ها در این صرافی مشغول معاملات روزمره ی خود هستند.
از این مقاله چه فهمیدیم؟
صرافی بایننس را می توان یک صرافی بزرگ و امن در دنیا معرفی نمود. که حوزه ی کاری آن ارز های دیجیتالی هستند. حجم معاملات روزانه ی این صرافی چیزی بیش از یک میلیارد دلار می باشد. این یعنی اعتبار بسیار زیاد این صرافی. ضمنا ثبت نام در این صرافی هزینه ای ندارد. ولی اگر معامله ای در آن جوش بخورد باید کارمزد آن پرداخت شود. که این امر به صورت تمام خودکار انجام می شود. ایرانی ها حق ورود به این صرافی را ندارند. چون تحریم هستند و اگر وارد شوند دارایی ها ی آن ها مسدود می گردد. ولی با توجه به روشی که در این مقاله گفته شد می توان پول را پس گرفت. ضمنا می توان با توجه به روش هایی که در این مقاله گفته شد می توان میزان ریسک این کار را تا حد قابل ملاحظه ای کاهش داد.
اگر چه این ریسک میزانش هیچ گاه به صفر نخواهد رسید. اما به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت. اگر هم می خواهید سرمایه گذاری های خود را به صورت بلند مدت انجام دهید بهترین راه این است که دارایی های خود را در یک کیف پول امن نگاه دارید. نه در خود صرافی بایننس. ممکن است در همان اول برای شما معامله نمودن در این وب سایت سخت به نظر بیاید. اما پس از این که چندین معامله انجام دادید بالاخره روند کار را متوجه خواهید شد. برای همین هم پیشنهاد می گردد در ابتدای راه معاملات خود را در حجم های کوچک و کم انجام دهید. تا ضرر چندانی نکنید.
توصیه های مهم
ترید ارز های دیجیتالی در صرافی بایننس هم می تواند تجارت پر سودی به حساب بیاید. و هم می تواند پر ضرر و ریسک محسوب گردد. پس با این حساب بهتر است به هنگام انجام معامله از احساسات صرف خود کمک نگیرید و به شانس متکی نشوید. بلکه همواره سعی کنید تحلیل های منطقی از نبض بازار داشته باشید.