کیف پول کوینومی چیست؟
کیف پول کوینومی اخیرا دارای محبوبیت بسیار زیادی در میان کاربران شده است. قصد داریم تا در این مقاله کیف پول کوینومی را برای شما تعریف نماییم. و سپس به ارزیابی ویژگی های آن بپردازیم. در انتها چگونگی نصب نمودن آن و حتی بازیابی اش را هم بررسی خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید تا از صفر تا صد کیف پول کوینومی را با هم خوب بشناسیم.
کیف پول کوینومی چه نوع کیفی است؟
کیف پول کوینومی برای نگه داری ارز های دیجیتالی استفاده می گردد. و اولین نسخه ی آن هم برای گوشی های هوشمند طراحی و ساخته شد. ولی بعد ها به درخواست کاربرانش نسخه ی دسکتاپ را هم بیرون داد. اگر انتظار امنیت بالا و ویژگی های کاربردی ای را دارید. می توانید از این کیف پول استفاده کنید. با این کیف می توانید به راحتی به تمام سرمایه ی دیجیتالی خود دسترسی داشته باشید. اول از رابط کاربری این کیف شروع می کنیم. آن قدر رابط کاربری اش ساده و روان است که هر تازه واردی هم می تواند به راحتی با آن کار کند. پس از این بابت نگرانی خاصی وجود نخواهد داشت. ویژگی بعدی آن رایگان بودن آن است. با امنیت کامل می توانید به نقل و انتقالات خود بپردازید بدون این که هیچ هزینه ای برای کارمزد بپردازید.
یکی دیگر از خوبی های استفاده از کیف پول Coinomi می تواند این باشد. که می توانید اقدام به خرید و فروش و انتقال پول های دیجیتالی خود کنید. بدون این که نیازی به مراجعه به صرافی ها داشته باشید. یعنی می توانید به صورت کاملا مستقیم کار های تان را با آن انجام دهید. به طور مثال صرافی چنجلی برای هر تراکنشی که شما انجام می دهید، مقدار بسیار کمی هم کارمزد برداشت می کند. با این که میزان کارمزد دریافتی این صرافی نا چیز به نظر می رسد. اما به هر حال دریافت می کند. در حالی که این کیف پول تمام تراکنش هایش را به صورت کاملا رایگان انجام می دهد. اما چنجلی چه ربطی به کوینومی دارد؟ کوینومی خودش اعلام نموده است که با این صرافی کار می کند. بنابر این به طور غیر مستقیم سود خود را برداشت می نماید.
برتری کیف کوینومی
اگر چه به صورتی که بیان کردیم، لین کیف پول برداشتی های خیلی نا چیزی هم دارد. اما سرعت انجام تراکنش ها در آن و همچنین امنیت بالای آن باعث می شود که کاربران رغبت بیشتری نسبه به آن داشته باشند. و به همین واسطه همیشه یک سر و گردن از رقبایش جلو تر باشد. امنیت این کیف پول زیاد است زیرا از فن آوری منحصر به فردی برای رمز گذاری اطلاعات استفاده می کند. همچنین نسخه های مختلفی در سیستم عامل های اندروید و آی او اس، ویندوز، لینوکس و مک ارائه داده است. ویژگی بسیار خوب دیگر این کیف می تواند این باشد که از بسیاری ارز های دیجیتالی شامل آلت کوین ها پشتیبانی می کند و آن ها را می شناسد.
طریقه و روش نصبش هم فوق العاده ساده است و به سرعت می توانید یکی از این کیف ها را برای خود ایجاد نمایید. ضمنا معاملات را می توان به سادگی هر چه تمام تر با این کیف انجام داد. زیرا صرافی های زیاد و مشهوری با آن کار می کنند. امنیت بسیار بالایی دارد و نمی توان آن را به هم ریخت. زبان های زیادی هم درون آن گنجانده شده است. مانند زبان انگلیسی و چینی و روسیه ای.
از گم شدن و یا دزدیده شدن گوشی خود نگران نباشید
وقتی که کیف پول خود را ایجاد کردید یک عبارت امنیتی مخصوص به شما داده خواهد شد. به این ترتیب می توانید این عبارت را در وقت دیگری و در دستگاه دیگری به کار ببرید. با به کار گیری این عبارت می توانید به سادگی آب خوردن کیف خود را بازیابی نمایید. تصور کنید که دزد گوشی شما را برده باشد. با این وجود هم نمی تواند به دارایی دیجیتالی شما دست یابی پیدا کند. زیرا تمام دارایی و تراکنش های تان با پسورد محافظت می شود. اگر می خواهید بدانید که این کیف پول دقیقا از چه ارز هایی پشتیبانی مینماید می توانید به این لینک بروید.
کوینومی از چه زمانی شکل گرفت؟
ماه ژوئن سال دو هزار و چهارده بود که George Kimionis چنین پلتفرمی را استارت زد. George Kimionis یک سرباز نیروی ویژه بود که تحصیلاتش هم شامل لیسانس علوم تکنولوژی می شد. او مدرک خود را از دانشگاه منچستر دریافت نموده بود. همان سال ها بود که این فرد Cryptean را نیز بنیان گذاری کرد. اگر چه همان ابتدا این پروژه مورد بی مهری قرار گرفت. اما به مرور شخص دیگری این راه را ادامه داد تا به تدریج کوینومی جای خود را در میان استفاده کنند گان باز کرد. بیشترین دلیل شهرت این پلتفرم مقدار امنیتی است که به کاربران خود می دهد. صنعت ارز های دیجیتالی به طور ناگهانی و به یکباره در سال دو هزار و هفده به اوج رشد خود رسید. حال تصور کنید کیف پول کوینومی امنیت لازم را قبل از این اوج گیری بازار به کاربران خود ارائه می داد.
انگار اداره کنندگان آن دقیقا می دانستند که قصد رسیدن به چه مکانی را دارند. گفتیم اولین نسخه ی کیف پول کوینومی برای گوشی بوده. اما منظور مان آیفون و سیستم عامل آی او اس بود. این نسخه از کیف می توانست به طور همزمان ارز های بیت کوین، لایت کوین و اتریوم را در خود ذخیره نماید. کمی بعد که کاربران سیستم عامل اندروید هم درخواست کردند. نسخه ی اندرویدی آن هم مجددا با همان امکانات منتشر شد. و به مرور و کم کم تعداد ارز های دیجیتالی که این کیف از آن ها پشتیبانی می کرد مرتبا بیشتر می شد. چنان که امروزه می بینید که بیش از حدود یکصد و پنجاه نوع ارز دیجیتالی را پوشش می دهد. که خیلی از آن ها بسیار جدید هستند.
نسخه های دیگر
البته بعد ها کیف پول کوینومی نسخه ها ی دیگری هم برای لینوکس و مکینتاش و ویندوز هم پیدا کرد. به خاطر تمام دلایلی که گفتیم کیف پول کوینومی می تواند برای تمامی تازه واردان به این عرصه و همچنین کسانی که قصد انجام معاملات روزانه دارند. می تواند بسیار کاربردی و کاربر پسند باشد. همین الآن هم کیف پول کوینومی از رشد بسیار بالایی برخوردار است. به طوری که بعید است پا در این عرصه گذاشته باشید و نام کیف پول کوینومی را نشنیده باشید.
چگونه بهترین کیف پول را برای معاملات خود انتخاب کنیم؟
با توجه به تمام مطالبی که در این مقاله بیان شد. تصور کنید این کیف پول تمامی این ویژگی ها و امکانات را به تمام کاربرانش بدون دریاف کمترین هزینه ای ارائه می دهد. و نظر به این که چنین محبوبیتی در میان کاربران خود دارد، احتمالا جزو یکی از سه کیف پول برتر به حساب می آید. البته خیلی از کاربران تصور می کنند که امنیت کیف پول سامورایی خیلی بیشتر از این حرف می باشد. ولی از جمله ی مزایای برتر این کیف می توان به تعدد صرافی هایی اشاره نمود که در حال حاضر با آن کار می کنند. ضمن این که آن چنان اقدامات امنیتی به کار برده است که می توان گفت هیچ گونه حمله ای از جانب هکر ها نمی تواند ضربه ای به اطلاعات آن بزند.
البته خیلی از کاربران دنیای ارز های دیجیتالی صرافی هایی مانند شیپ شیفت و چنجلی را ترجیح می دهند. و نیازی نمی بینند که حتما از این کیف پول بخواهند استفاده کنند. ولی باید توجه داشت که حتی این صرافی ها هم نرخ دریافت کارمزد شان بالا تر از کوینومی ای است که صفر در نظر گرفته. البته صرافی های دیگر انجام این تراکنش ها را با کارمزد کم تری در نظر می گیرند. ولی باز هم هر چه باشند کارمزد شان دیگر صفر نیست. شایان ذکر است که با توجه به نوع خدمات و سرعتی که این صرافی ها دارند، دریافت این مقدار کارمزد های ناچیز اصلا به چشم معامله گران حرفه ای نمی آید.
ولی با توجه به تمام مطالبی که درباره ی کیف پول کوینومی بیان شد هنوز هم می گوییم این کیف پول می تواند اولین انتخاب شما باشد. تصمیم گیری با خودتان است. ببینید اصلا ملاک خود تان برای انتخاب کیف پول چیست؟
در مورد کارمزد تایید تراکنش چه می دانید؟
گفتیم خود کیف پول کوینومی کارمزدی را برای انجام تراکنش های کاربران در نظر نگرفته است. اما وقتی که اقدام به انجام یک تراکنش می نمایید مقدار بسیار کمی به عنوان کارمزد از حساب تان کاسته می شود. خود تیمی که مسئولیت توسعه ی این کیف پول را بر عهده داشته اند. می گویند که این هزینه ی کم نه به حساب شرکت و تیم توسعه که به خود شبکه ی ارزی واریز می گردد.
نکاتی از امنیت این کیف پول
مدل ها و تکنیک هایی که این کیف از آن بهره می برد تا امنیت حساب شما را بالا ببرد بسیار پیشرفته است. در زیر به سه قسمت از این تکنیک ها می پردازیم:
مدل کیف اچ دی: مثلا گفته می شود که کیف پول کوینومی اچ دی است. یعنی چه؟ اچ دی مخفف دو کلمه ی Hierarchical Deterministicمی باشد. و معنای آن سلسله مراتب قطعی می شود. یعنی از الگوریتم خاصی برای ایمن نگه داشتن حساب ها استفاده می گردد. زمانی که اقدام به ساختن این کیف می نمایید، یک سری کلمات بی ربط به هم به شما اختصاص داه خواهد شد. و می توانید هنگام بازیابی کیف خود از این عبارت و کلمات استفاده کنید. در حقیقت این کلمات مانند پسورد شما برای این کیف هستند که خود سیستم به شما ارائه می دهد. و خود تان در تعیین آن ها نقشی ندارید. بر طبق این الگوریتم زمانی که یکصد هزار دور از SHA256 استفاده نمودید یک عبارت جدید برای شما ایجاد می کند.
این طوری این عبارت غیر قابل رمز گردانی خواهد بود. عملکرد این الگوریتم تقریبا چیزی شبیه به الگوریتمی است که در کیف پور ترزور استفاده می شود. کیف پول ترزور هم که می دانید یکی از معروف ترین کیف های پول در سراسر دنیا محسوب می شود.
چگونه محدوده ی IP به زیر شبکه اختصاص میابد؟
خب کیف پول کوینومی محدوده ی آی پی را به زیر شبکه اختصاص می دهد. به این ترتیب نشانی آی پی های شما اشتراک گذاری نخواهند شد. با این کار در حقیقت یک لایه ی دیگر هم به حفاظت از شما اضافه می شود. و به این وسیله خیال کسانی که روی امنیت اطلاعات شان بسیار حساسیت دارند جمع می شود.
نهان کردن آدرس آی پی کاربران
نهان سازی آدرس آی پی شما به عنوان یکی از کاربران کیف پول کوینومی به طور طبیعی و معمول هر بار انجام می پذیرد. بنابر این نمی توان هویت شما را تشخیص داد. به همین ترتیب هم اطلاعات شما محفوظ باقی خواهند ماند. جالب تر این که این کیف اپن سورس است. و سورس کد های آن هم در اختیار همه است. البته به خاطر داشته باشید که فقط بخشی از این کد ها در دسترس هستند. با توجه به این نکته می توان این کیف را مقدار زیادی هم ارتقاء داد. حالا در قسمت بعدی نحوه ی نصب آن را هم با هم بررسی خواهیم نمود.
چگونگی ساختن این کیف
ابتدا اگر گوشی شما اندرویدی می باشد به گوگل پلی مراجعه نموده و کلمه ی Coinomi Wallet را در قسمت جستجوی آن تایپ نمایید. بعد از این که برنامه را یافتید، دکمه ی INSTALL را بزنید. تا روی گوشی شما نصب شود. البته می توانید آن را به صورت دایرکت لینک هم از وب سایت Coinomi دریافت کنید. تا همین الآن که امتیاز این برنامه چهار ممیز شش دهم بوده است. و در این نسخه ارز Crown را هم به خوبی می شناسد. یاد تان باشد که آموزش ما بر اساس نسخه ی 1.5.7 کیف پول کوینومی انجام می شود. و ممکن است در نسخه های بعدی آن کمی تفاوت جزئی ببینید. به هر حال به محض این که توانستید نرم افزار را روی گوشی باز کنید می توانید روی Create a New Wallet بزنید تا مراحل ساختن کیف پول کوینومی شروع شود.
همچنین اگر قبلا کیفی را ایجاد کرده اید و حالا قصد بازگردانی آن را به گوشی خود دارید می توانید دکمه ی Restore a wallet را بزنید. به هر ترتیب مرحله ی بعد شامل Recovery Phrase یا همان کلمات بازگردانی می شود. برای این که مطمئن شوید رمز عبور شما به اندازه ی کافی سنگین و دشوار است می توانید آن را به صورت بیست و چهار کلمه ای انتخاب نمایید. یا همان پارانویید. پس از گرفتن این کلمات آن ها را به دقت روی یک تکه کاغذ نوشته و نگه دارید. یا هر جای دیگری که می توانید بهتر از آن نگه داری کنید. حالا دایره ی پایین صفحه را بزنید و Next را انتخاب کنید. در این حالت ممکن است با عبارتی رو به روشوید به این صورت: اگر عبارت بازیابی خود را گم کنید، دیگر نمیتوانید کیف پول تان را بازیابی کنید.
هیچ گاه از گوشی خود در چنین شرایطی ایکرین شات نگیرید
این بد ترین حالت ممکن برای نگه داری رمز است. و اگر رمز تان را روی تیر برق محله تان بنویسید امنیت آن بیشتر است. البته امنیت برنامه هم به حدی بالا می باشد که حتما با انجام این کار به شما هشدار خواهد داد. حالا برای این که برنامه مطمئن شود کلمات بازیابی را به خوبی درک کرده اید نیاز ایت که آن ها را یکبار بنویسید و دکمه ی Next را بزنید. در مرحله ی بعدی باید یک پسورد برای خود انتخاب نمایید. این پسورد باید حداقل ده حرف و حداکثر بیست و هشت حرف داشته باشد. دوباره کلید Next را بزنید. حالا در این مرحله باید انتخاب کنید که می خواهید از چه کوینی استفاده نمایید. ممکن است فعلا خیلی هم مطمئن نباشید که می خواهید در آینده از چه ارز دیجیتالی استفاده نمایید. مشکلی نیست.
بعدا هم می توان هر کدام که لازم بود را استفاده نمود. ولی قدر مسلم از بیت کوین که استفاده می کنید. آن را انتخاب نمایید. حالا Terms of Services را خواهید دید که به عنوان شرایط توافق نامه خواهد بود. پس دکمه ی Accept و یا همان پذیرفتن را بزنید. تا به مرحله ی بعدی بروید. تبریک می گوییم. ساخت کیف پول کوینومی به اتمام خود رسیده است. حال بیایید با حال و هوای درون خود کیف پول کوینومی آشنا شویم.
این کیف پول چه ویژگی های درونی ای دارد؟ (تنظیمات)
از جمله بازر ترین ویژگی های آن می توان به مشاهده ی قیمت لحظه ای انواع ارز اشاره کرد. به احتمال قوی پیغامی مشاهده خواهید نمود که طبق آن کوینومی از شما در خواست می کند که پیغام های هشدار گونه را برای تان ارسال نماید. به او اجازه دهید. با فشردن گزینه ی Allow. به بالا و سمت چپ برنامه دقت کنید. سه خط روی هم را مشاهده می کنید. اگر آن را بزنید، منوی جدیدی را خواهید دید. می توانید به بخش تنظیمات برنامه بروید. و طبعا می توانید خیلی از موارد را تغییر دهید و یا ایجاد شان کنید.
این موارد شامل اضافه کردن کوین جدید، اضافه کردن توکن جدید، اضافه کردن کوین آزمایشی با هدف انجام تست، نرخ مبادلات، قفل کردن صفحه نمایش، ذخیره ی اطلاعات در مقادیر جدا شده با ویرگول یا سی اِس وی CSV، نمایش عبارت بازیابی، ذخیره کردن کلید ها در یک فایل، تغییر پسورد، ایجاد و بر گرداندن کیف پول و در آخر نیز تغییر زبان است.
گرفتن ارز دیجیتالی از دیگران
اگر می خواهید از دیگران ارز دیجیتالی بگیرید. دوباره روی همان سه خطی که گفتیم بزنید. حالا به کوین هایی که خود تان اضافه نمودید نگاه کنید. انتخاب کنید و به تب Receive توجه کنید. این تب پایین قرار گرفته است. یک آدرس خواهید دید. همزمان با آن QR مربوط به آن را هم می بینید. حالا این آدرس را کپی نمایید و بفرستید برای کسی که می خواهد برای تان ارز دیجیتالی بفرستد. ممکن است یک صرافی بخواهد برای تان ارز دیجیتالی بریزد. این آدرس را به او بدهید. حالا اگر بخواهید بیت کوین ارسال نمایید سه نوع آدرس مختلف می بینید. ما به این سه آدرس می گوییم آدرس پیش فرض، آدرس سازگارانه و آدرس میراث مانده. آدرس پیش فرض را با نام Default خواهیم شناخت. این آدرس ها معمولا با bc 1 شروع می گردند.
به خاطر داشته باشید که تمام سرویس دهنده ها هم نمی توانند از این آدرس برای ارسال ارز برای شما استفاده نمایند. این آدرس ها که به صورت BIP84 و در حقیقت طرح پیشنهادی بهبود خود بیت کوین هستند با سگوییت هم سازگاری دارند. می رسیم به آدرس های سازگارانه. این آدرس ها را در کیف پول کوینومی با نام compatibility می شناسیم. همیشه این آدرس ها با 3 شروع می شوند. و می توان آن ها را برای تمامی سرویس ها استفاده نمود. پس اگر نتوانستید از آدرس پیش فرض استفاده نمایید، می توانید از این یکی کمک بگیرید. این آدرس هم با سگوییت سازگاری دارد. و هم بر اساس BIP49 می باشد.
آدرس میراثی چگونه است؟
آن میراث مانده ای که گفتیم می شود Legacy. این آدرس هم همیشه با 1 شروع می گردد. اما از سگوییت استفاده نمی کند. اما با این حال مورد استفاده دارد. این آدرس برای برخی سرویس دهندگان تنها راه است. بهتر است سیستم خود شان را به روز رسانی کنند. اگر چه این آدرس با BIP44 است اما با سگوییت سازگاری ندارد. اگر می خواهید ببینید کیف پول تان چه قدر موجودی دارد مراحل گذشته را تکرار کنید. اما این دفعه به جای این که تب ریسیو را بزنید، تب Balance را در کیف پول کوینومی بزنید. در این قسمت می توانید تمام تراکنش هایی را که قبلا انجام داده اید را هم ببینید.
نحوه ی ارسال ارز دیجیتال برای دیگران
اگر می خواهید ارز دیجیتال هم برای کسی بفرستید، باز هم همان سه خطی را که گفتیم بزنید. روی ارز دیجیتال مورد نظر تان بزنید. حالا به تب Send بروید. در این بخش هم کادر هایی را ملاحظه خواهید نمود. یکی به عنوان آدرس گیرنده ی ارز و دیگری به عنوان میزان پرداختی. هم چنین میتوانید Scan QR Code را هم بزنید. پس باید بارکد حساب مقصد را در داخل یک عکس داشته باشید. یک گزینه ی Use all funds هم وجود دارد که با آن می توانید سرمایه ی خود را آتش بزنید و به صورت یک جا ارسال کنید. بعد از این که موارد فوق را چک نمودید دکمه ی ارسال را بزنید. پس از ارسال تراکنش منتظر شوید که تایید گردد. برای مشاهده و پیگیری وضعیت تراکنشی که انجام داده اید می توانید دوباره به تب Balance بروید.
اگر هم که روی خود تراکنش بزنید جزئیاتش را مشاهده خواهید کرد. این جزئیات می توانند شامل تاریخ انجام، وضعیت آن، میزان جا به جا شده، کارمزد تراکنش و شناسه ی تراکنش انجام شده در کیف پول کوینومی باشد. حال اگر بخواهید ارز دیجیتالی بخرید چه؟ این دفعه به بالا و سمت راست برنامه نگاه کنید. آپشن Credit Card را بزنید. انجام تمام مراحل آن هم کاملا روشن و گویا است. ولی خب این مورد هم مانند خیلی از موارد برای ایرانی ها محدود شده است. یعنی نمی توانید از آن استفاده کنید. اگر هم می خواهید کوین نویی را اضاف کنید پلاس کوین Coin+ را بزنید. این گزینه در پایین صفح قرار گرفته است. حالا از میان تمام ارز هایی که مشاهده می کنید انتخاب تان را انجام دهید.
وضعیت پشتیبانی از صرافی ها
قبلا دو صرافی Changelly و Shapeshift در کیف پول کوینومی فعالیت می کرده اند. ولی حالا Shapeshift دیگر در کیف پول کوینومی وجود ندارد. زمانی که روی سه نقطه ی بالا سمت راست بزنید با همگام سازی دوباره و انتقال از کیف پول کاغذی به کیف پول کوینومی مواجه خواهید شد. اگر در صفحه ای به نام Sweep کلید خصوصی خود را وارد کنید می توانید ارز دیجیتالی مورد نظر تان را نیز انتخاب نمایید و به این وسیله هر مبلغی را که خود تان بخواهید از کیف پول کاغذی به کیف پول کوینومی انتقال بدهید. گفتیم صرافی چنجلی هنوز هم در این برنامه مشغول به فعالیت می باشد. از همین طریق می توانید اقدام به تبدیل ارز های خود به انواع ارز های دیجیتالی دیگر هم کنید.
شایان ذکر است که هنوز هم بعد از گذشت این همه مدت فرایند انجام تراکنش ها و سایر کار ها در این اپلیکیشن با صرافی چنلی به سادگی گذشته می باشد. می توانید با وارد کردن مقدار ارز دیجیتالی خود تان بدانید که اگر تبدیل شود مقدار جدید در ارز جدید چه قدر خواهد بود؟ البته این نرخ های مبادله ای که اعلام می شوند شامل کارمزد انجام آن ها نمی گردند.
چگونه بازیابی انجام دهیم؟
در این قسمت به روش بازیابی کیف پول کوینومی خواهیم پرداخت. همان طور که در ابتدای این مقاله گفتیم، زمانی که برای اولین بار در هر نسخه وارد این کیف پول می شویم حتما گزینه ی Restore A Wallet را خواهیم دید. وقتی آن را زدید باید در مرحله ی بعدی عبارت رمزی خود تان را وارد کنید و در انتها دکمه ی ADJUST را هم بزنید. BIP39 مخفف شده ی Bitcoin Improvement Proposal است. یعنی پیشنهادات بهبود برای شبکه ی بیت کوین. این قسمت در حکم همان لایه ی امنیتی اضافی برای شما است. این رمز همان پسورد محسوب نمی شود. بلکه بیشتر یک نوع استاندارد است. و نیاز است که در صفحه ی بعدی تنظیمش کنیم. اما توصیه می کنیم که اگر از این استاندارد چیزی نمی دانید، اصلا فعالش نکنید.
ممکن است در هنگام بازیابی با چه مشکلاتی مواجه شویم؟
اولین مشکل گرفتن خطای Word list is empty است. یعنی لیست کلمات شما خالی می باشد. اما راه حل آن چیست؟ در صورتی که از نسخه ی اندرویدی کیف پول کوینومی استفاده می کنید، قبل از این که عبارت را وارد کنید حتما کیبرد خود گوشی تان را ببندید. و به جای آن از کیبرد آبی تعبیه شده در زیر قسمت عبارت بازیابی استفاده نمایید. مشکل بعدی ممکن است این باشد که عبارت بازیابی شما تایید نشود. این لیست کلمات حتما شامل چند کلمه ی سه حرفی هم خواهد بود. اما راه حل این یکی چیست؟ یاد تان باشد عبارت های بازیابی می توانند به صورت 3،6،9،12،18،21 و یا بیست و چهار کلمه ای باشند. و خارج از این حالات نیست. ضمنا بین هر کدام از این کلمات هم جای خالی ای وجود دارد.
پس دقت کنید که این فضای خالی در بین کلمات حتما وجود داشته باشد. ضمنا توجه نمایید که تکرار کلمه نداشته باشید و یا این طور نباشد که یکی از آن ا را ننوشته باشید. در صورتی که طول عبارت تان در این مقدار های گفته شده نیست به احتمال زیاد شما از BIP39 در کیف پول کوینومی استفاده نموده اید. اگر این طور است حتما باید این گزینه را در کیف پول کوینومی خود فعال نمایید. یاد تان باشد که این استاندارد به صورت پیش فرض در کیف پول کوینومی فعال نشده است. و حتما فعال شدن آن کار خود تان بوده است.
بررسی معایب و مزایای کیف پول کوینومی
برای این که بتوانیم یک مرور و جمع بندی کلی از موارد بالا داشته باشیم، به بررسی معایب و مزایای کیف پول کوینومی خواهیم پرداخت. پس از آن تصمیم با خود تان است که از آن استفاده کنید یا نه. تنها عیبی که این کیف پول دارد این است که قسمت هایی از سورس کد این برنامه در دسترس همه است. البته بد به دل تان راه ندهید زیرا فقط بخشی از آن این طور است. ولی جزو مزایای آن می توان به این نکته اشاره نمود که اگر گوشی شما را بدزدند هم نمی توانند به اطلاعات کیف پول تان دسترسی پیدا کنند. پس خطری در کار نیست. مورد بعدی انجام تراکنش های سریعی است که توسط صرافی های معروف مانند چنجلی در برنامه صورت می گیرد.
این امکان هم وجود دارد که بتوانید پرداخت هایتان را به صورت برون زنجیره ای انجام دهید. به این ترتیب هیچ کار اضافه ای را در هنگام پرداخت انجام نخواهید داد. مزیت بعدی برای کیف پول کوینومی این است که می توان کلید های خصوصی را در آن ذخیره نگه داشت. ولی در عین حال کسی هم به آن دسترسی نداشته باشد. و در آخر این که می توانید این کیف پول را بر روی هر سیستم عاملی اجرا کنید و یا بازیابی اش نمایید. و به این ترتیب روی چند سیستم داشته باشید.