افتتاح حساب Payeer چگونه صورت می پذیرد؟
قبل از این که بدانیم افتتاح حساب Payeer چگونه انجام می گردد؟ باید این را بدانیم که خود Payeer چیست؟ Payeer در واقع یک نوع سیستم مالی برای انتقال دارایی افراد می باشد. ویژگی های بسیار خاصی که Payeer دارد باعث شده است تا بتواند از بقیه ی سیستم های مالی جلو تر بیوفتد. و محبوبیت بالا تری را نیز داشته باشد. در این مقاله به طریقه ی افتتاح حساب Payeer خواهیم پرداخت. چنان که اشاره نمودیم پایر نوعی سیستم انتقال پول و سرمایه در بین افراد می باشد که توانسته است. با تکیه بر ویژگی هایی که دارا می باشد از بسیاری از سیستم های مالی دیگر جلو تر باشد. و از آن ها پیشی بگیرد.
مثلا یکی از ویژگی هایی که پایر دارد این است که شما در این سیستم می توانید پول های تان را به افرادی انتقال بدهید که خود شان فاقد حساب پایر هستند. می دانم کمی عجیب به نظر می رسد. ولی امکان پذیر است. نظیر چنین ویژگی ای را در کمتر سیستمی شاهد هستیم. اگر به دنبال امنیت بالایی برای دارایی های خود هستید. می توانید بر روی پایر حساب باز کنید. زیرا امنیت فوق العاده عالی ای دارد. جالب است بدانید که شرکت پایر کنترل خاصی بر روی ارسال پول شما ندارد. با این حساب خیلی بعید است که حساب شما بلاک و مسدود گردد.
ماژول های پایر
اگر وب سایت های فروشگاهی را دیده باشید بعضا پایر را به عنوان یکی از درگاه ها و روش های پرداخت خود معرفی نموده اند. این موضوع بیان گر این است که می توان از این سیستم به صورت حقوقی نیز استفاده نمود. یعنی کافی است اگر وب سایت فروشگاهی دارید. یک ماژول مخصوص آن را دانلود و نصب نمایید و از خدمات پرداخت پایر بهره مند گردید. به این وسیله خواهید توانست اجناس دانلودی و غیر دانلودی خود را به گوشه و کنار دنیا به فروش برسانید.
طریقه ی افتتاح حساب
برای افتتاح حساب Payeer ابتدا باید به خود وب سایت Payeer بروید. در این صفحه یک دکمه ی سبز رنگ را خواهید دید که بر روی آن نوشته شده Create Account. این دکمه را بزنید. فرمی به شما نمایش داده خواهد شد. در فیلد اول آدرس ایمیل تان و در فیلد دوم کد امنیتی را وارد نمایید. و سپس Create Account را بزنید. به اینباکس ایمیل خود تان مراجعه نموده و ایمیل تاییدی را که برای شما فرستاده شده است را بیابید. پس از باز نمودن آن بر روی عبارت Confirmation Code کلیک کنید. در قسمت بعدی این سیستم به شما نام کاربری و رمز عبور خواهد داد. این رمز را در جایی نگه داری نمایید. سپس دکمه ی Next را بزنید.
حالا انتظار می رود که بتوانید وارد اکانت خود شوید. برای این که در ورود های بعدی مشکل خاصی را نداشته باشید بهتر است اطلاعات ورود خود را در جایی امن نگه داری نمایید. ذکر این نکته لازم است که اکانت ها در این سیستم هم همانند سایر سیستم ها دارای دو نوع وریفای شده و وریفای نشده می باشند. اگر از اکانت وریفای نشده استفاده می کنید. باید این را هم بدانید که میزان انتقال پول شما دارای حد و سقف مشخصی می باشد. یعنی دویست دلار در روز. پس اگر خواهان برداشتن این محدودیت هستید. باید حساب خود را وریفای نمایید.
طریقه ی کار با این حساب
پس از ورود به اکانت خد به پنل سمت چپ داشبورد مدیریتی خود توجه کنید. حد اقل چهار گزینه ی Balance و Transfer و Exchange و History را خواهید دید. گزینه ی Balance میزان دارایی شما در این سیستم را نمایش می دهد. گزینه ی Transfer به نقل و انتقالات شما اشاره دارد. به وسیله ی گزینه ی Exchange خواهید توانست که پایر خود را به سایر ارز های موجود در وب سایت تبدیل نمایید. گزینه ی History هم تاریخچه و شرح نقل و انتقالات شما را نشان خواهد داد. بد نیست بدانید که سیستم پایر با ارز های دیجیتالی هم کار می کند. با این حساب می توان گفت که می توان میزان دارایی را به صورت سایر ارز های دیجیتالی مانند بیت کوین نیز مشاهده نمود. البته با زدن گزینه ی Balance.
مانند سایر سیستم ها می توانید با زدن گزینه ی Deposit بر میزان دارایی خود در این سیستم بیفزایید. البته در این قسمت محدودیت خاصی برای افزایش دارایی و موجودی ندارید. و می توانید به طرق مختلفی اقدام به افزایش موجودی نمایید. مثلا می توانید حساب خود را با ارز های متنوعی مانند مانی گرام، وب مانی ، پی پال، پرفکت مانی و غیره شارژ نمایید.
انتقال پول در پایر
خب همان طور که گفتیم از گزینه ی Transfer برای انتقال و جابه جایی پول می توانید استفاده نمایید. جالب این که لازم نیست که در این قسمت حتما آدرس اکانت پایر گیرنده را وارد نمایید. می توانید به جای آن از تلفن و جیمیل او نیز برای جا به جایی استفاده نمایید. و چنان که انتظار می رود این سیستم برای هر یک دلاری که جا به جا می نمایید ده سنت را به عنوان کارمزد انتقال کسر می کند. به همین صورت هم به ازای هر یک یورویی که انتقال می دهید هم یک دهم یورو به عنوان کارمزد برای خود بر می دارد. یک امکان جالب دیگر در این سیستم مالی این است که می توانید بر پایه ی آن عملیات معامله و ترید را هم انجام دهید. به این منظور اتفاقا گزینه ی دیگری هم تحت عنوان Trade در این سیستم خواهید یافت.
که اساسا برای همین کار قرار گرفته است. می توانید به خرید و فروش ارز های دیجیتالی اقدام کنید. اگر به قسمت راست گزینه ی Trade توجه کنی خواهید دید که می توانید با سایر افراد به چت و گفتگو نیز بپردازید. مجموعه ی این همه امکانات در پایر باعث شده است که افراد زیادی همواره به آن بپیوندند و نسبت به افتتاح حساب Payeer اقدام نمایند. به هر حال با دو گزینه ی buy و sell نیز می توانید اقدام به خرید و فروش نمایید.
پشتیبانی وب سایت
در هر مرحله از کار اگر به هر مشکلی برخوردید می توانید از واحد پشتیبانی وب سایت کمک بگیرید. برای این کار به سمت بالا و راست صفحه ی داشبورد خود نگاه نمایید. سومین دکمه برای ارتباط با واحد پشتیبانی وب سایت می باشد. با زدن گزینه ی New Ticket می توانید درخواست و سوال خود را مطرح نمایید. ضمنا اگر به انگلیسی چندان مسلط نیستید می توانید از گوگل ترنسلیت هم استفاده نمایید. ضمنا این نکته را هم به شما بگوییم که این وب سایت ظاهرا با آی پی های ایرانی هم هیچ مشکلی ندارد.