نحوه تبدیل ارزهای دیجیتال در کوینومی
برای این که بدانیم تبدیل ارزهای دیجیتال در کیف پول کوینومی چگونه صورت می گیرد. ابتدا باید درجه ی مقبولیت آن نزد مردم را بدانیم. کوینومی یکی از پر کاربرد ترین کیف پول ها در نزد کاربران ارز های دیجیتالی می باشد. از جمله ی دلایل مقبولیت آن می توان به طرح ساده و رابط کاربری خوب آن اشاره نمود. در واقع آن قدر رابط کاربری آن ساده است که حی تازه کاران هم در این حوزه می توانند با آن به راحتی کار کنند. تعدد زیاد کاربران استفاده کننده از این کیف پول باعث شده است که امنیت آن هم بسیار بالا باشد. از جمله ی خوبی های آن می توان به این مورد اشاره نمود که کوینومی هیچ گاه ایرانی ها را تحت شرایط تحریم قرار نداده و می توانیم از آن به خوبی استفاده نماییم. در این کیف پول خیال تان راحت است که حساب تان بسته نخواهد شد و پول های تان نیز بلوکه نمی گردند. اما در این مقاله نمی خواهیم به این خوبی ها و ویژگی های کوینومی اشاره کنیم. بلکه قصد ما آموزش تبدیل ارزهای دیجیتال در کوینومی می باشد.
به نظر شما چرا کوینومی برای تبدیل ارزهای دیجیتال مناسب است؟
بیایید از این جا شروع کنیم که کاربران در قسمت ارز های دیجیتالی به چند دسته تقسیم می گردند. بر حسب مدت سرمایه گذاری، کاربران در این عرصه به دو قسم تقسیم می گردند. یکی آن ها که سرمایه گذاری بلند مدت انجام می دهند. و دیگر کسانی که میان مدت و کوتاه مدت سرمایه گذاری می کنند. بعضی از کاربران خود را برای یک سرمایه گذاری بلند مدت آماده می کنند. به این معنا که یک ارز دیجیتالی مانند بیت کوین را انتخاب نموده و مقداری از واحد های آن را خریداری می نمایند. سپس برای یک مدت زیاد به آن سر نمی زنند. و خوب صبر می کنند تا قیمتش بالا تر برود. این گونه افراد بسیار متکی به امنیت کیف های پول می باشند. برای همین هم همیشه به دنبال امن ترین کیف های پول مانند کوینومی می گردند.
در حقیقت امنیت برای آن ها حرف اول را می زند. چرا که دارایی خود را قرار است برای مدت زیادی به این کیف ها بسپارند. این افراد گاهی هم از کیف های دیگری مانند لجر، ترزور یا کیف پول های کاغذی استفاده می کنند. دلیلش چیست؟ می تواند این باشد که نمی خواهند تبدیل ارزهای دیجیتال را انجام بدهند. فقط به دنبال مکان امنی بای پول هایشان هستند.
دسته ی دوم سرمایه گذار ها
دسته ی دیگری از کاربران وجود دارند که قصد سرمایه گذاری میان مدت و کوتاه مدت دارند. پس حتما می خواهند که به تبدیل ارزهای دیجیتال مبادرت بورزند. این گروه از کاربران مانند گروه قبلی همچنان به فکر امنیت یک کیف پول هستند. اما به غیر از آن چیز دیگری هم برای آن ها مهم است. آن هم تبدیل ارزهای دیجیتال می باشد. یعنی کیفی که معمولا انتخاب می کنند باید دارای خاصیت تبدیل ارزهای دیجیتال هم باشد. در این حالت صرافی ها هم می توانند به این گروه کمک کنند. با این حال صرافی ها امنیت چندانی نسبت به کیف های پول ندارند. هر از گاهی شاهد هک شدن حساب های صرافی هستیم.
در این میان برخی از این پول ها توسط صرافی مدت ها طول می کشد تا برگردند. یک مشکل دیگر هم در مورد صرافی ها این است که هیچ گاه نمی توان از آن ها صد در صد مطمئن بود. شاید همین فردا دیگر خبری از آن ها نباشد.
چرا کیف پول ها بهتر هستند؟
در پاراگراف قبل گفته شد که گاهی صرافی ها هم هک می شوند و بسیاری از آن ها مورد اعتماد نیستند. بنابر این سازنده های کیف های پول دست به کار شدند تا این نقیصه را جبران نمایند. پس برخی از آن ها مانند کیف پول کوینومی این قابلیت را برای خود در نظر گرفت. اگر در چنین کیف پولی دارایی خود را انتقال دهید هم امنیت بسیار زیاد تری را تجربه خواهید نمود. و هم این که می توانید تبدیل ارزهای دیجیتال را در محیط یک کیف پول تجربه نمایید. داشتن یک کلید خصوصی می تواند مالکیت شما بر روی دارایی های تان را تایید نماید. در کیف های پول کلید های خصوصی در اختیار شما قرار می گیرد. در حالی که در یک صرافی خبری از کلید خصوصی نیست.
در صرافی ها تمام دارایی کاربران در یک کیف پول سرد و یا گرم نگه داری می شود. و ضمنا کلید خصوصی آن نیز در دست صاحب صرافی است. نه من و شمایی که کاربر صرافی هستیم. و دارایی مال ما است. این در حالی است که از همان بدو ورود در کیف های پول و انتقال سرمایه به آن ها یک کلید خصوصی هم در اختیار مان قرار می گیرد. تا به این وسیله بتوان مالکیت را اثبات نمود.
تبدیل ارزهای دیجیتال در کیف پول بهتر است یا صرافی؟
تبدیل ارزهای دیجیتال در کیف پول همیشه هم خوب نیست. یعنی به بی نقصی صرافی ها نیست. و معایبی هم دارد. مثلا اولین عیبی که این روش دارد این است که کارمزد های تبدیل در کیف های پول همیشه بالا تر و بیشتر از صرافی ها می باشد. برای همین هم هست که مردم اغلب از صرافی ها برای تبدیل ارزهای دیجیتال خود استفاده می کنند. مورد دوم این است که کیف های پول مانند صرافی ها از گستره ی وسیعی از ارز های دیجیتالی برای تبدیل استفاده نمی کنند. یعنی ممکن است ارز دیجیتالی برای تبدیل در کیف پول ها پشتیبانی نشود.
در حالی که در یک صرافی به راحتی پشتیبانی می گردد. مورد سوم مربوط می شود به این که ممکن است یک سری از این کیف های پول دارایی ما را فقط به دلیل این که ایرانی هستیم بلوکه نمایند. اما صرافی ها از همان اول به ما هشدار لازم را می دهند. و اگر با ما مشکل داشته باشند همان اول تکلیف مان روشن می شود.
کیف های پول و ویژگی های جدید آن ها
امروزه کیف های پول سعی می کنند قابلیت های جدیدی مانند تبدیل ارزهای دیجیتال به یکدیگر را در درون خود به کاربران ارائه بدهند. تا به این وسیله کاربران مجبور نباشند به صرافی ها مراجعه نمایند. چرا؟ چون همین انتقال دادن دارایی و سرمایه از کیف های پول به صرافی ها برای تبدیل نیازمند پرداخت مقداری کارمزد می باشد. ضمنا همان گونه که گفته شد صرافی ها نمی توانند امنیتی را که یک کیف پول به کاربر می دهد به او بدهند. پس چنان که معلوم است سپرده کردن پول در یک صرافی ریسک مخصوص به خود را هم دارد. اما در این میان هستند کیف هایی که طی یک قرار داد با صرافی های معتبر توانسته اند این قابلیت خوب را در خود ایجاد نمایند.
حتما می پرسید که کدام یک از کیف پول ها تا به حال چنین قابلیتی را در خود گنجانده اند؟ کیف پول هایی مانند کوینومی، اتمیک، جَکس و اکسودوس. چیزی که برای شما مهم است. این است که بدانید دو کیف جکس و اکسودوس با کاربران ایرانی مشکل دارند. بنابر این نباید از آن ها استفاده کنید. یعنی هر دوی این کیف ها به محض این که آی پی شما را متعلق به ایران تشخیص بدهند فورا بلاک تان می کنند. اگر هم دارایی در داخل آن ها داشته باشید آن هم ضبط می گردد. تا شاید پس از مدتی به شما باز گردانده شود. البته شاید. شاید هم باز گردانده نشود. پس این وسط دو کیف یگر یعنی کوینومی و اتمیک باقی خواهند ماند.
در شیپ شیفت و چنجلی چه می گذرد؟
خب گفتیم که فعلا کوینومی و اتمیک با ایرانی ها و آی پی آن ها مشکلی ندارند. هر دوی این کیف ها برای تبدیل نمودن ارز های خود از دو صرافی شیپ شیفت و چنجلی استفاده می کنند. اما چرا این دو صرافی برای این کار انتخاب شده اند؟ زیرا هر دوی آن ها قابلیت تبدیل نمودن آنی و لحظه ای ارز های دیجیتالی را به یکدیگر دارند. حالا یک سوال دیگر پیش می آید. گفتیم از بیت چهار کیف پول کوینومی، اتمیک، جَکس و اکسودوس دو تای آن ها یعنی جَکس و اکسودوس نمی توانند خدماتی به ایرانی ها ارائه بدهند. پس می ماند دو تای دیگر یعنی کوینومی و اتمیک. حالا چرا ما در این مقاله فقط کوینومی را بررسی می کنیم؟ نه اتمیک را؟ چون امنیت کوینومی از اتمیک هم بالا تر است.
تبدیل کردن ارز ها
کیف پول کوینومی تقریبا برای هر پلتفرم و سیستم عاملی یک نرم افزار مخصوص دارد. از نسخه ی اندروید گرفته تا دسکتاپ. برای لینوکس و مک هم نسخه هایی دارد. پس می توان تحت هر شرایطی و با هر امکاناتی با آن کار کرد. جالب است بدانید که اگر از کوینومی استفاده کنید باید دائما به روز رسانی های آن را دریافت نمایید. زیرا اگر نخواهید این کار را انجام بدهید نسخه ای که تا به حال با آن کار می کرده اید دچار مشکلاتی خواهد شد. این تقریبا شبیه به سیستم عامل های آی او اس می باشد. آن هایی که از این سیستم عامل ها قبلا استفاده می کردند اگر آن را به روز رسانی نمی کردند. با مشکل کندی سرعت مواجه می شدند.
کیف پول کوینومی برای شما این امکان را فراهم آورده است که هم از طریق صرافی شیپ شیفت و هم از طریق صرافی چنجلی ارز های خود را تبدیل به یکدیگر نمایید. اما ممکن است که کاربران ایرانی در هر یک از این صرافی ها با مشکلاتی مواجه باشند. به هر حال به بیان تمام حالات ممکن در این صرافی ها خواهیم پرداخت. اول از صرافی Changelly شروع می کنیم. کیف پول کوینومی را باز کنید. صرافی Changelly را برای تبدیل انتخاب نمایید. این صرافی را می توانید به عنوان اولین صرافی در قسمت Exchange بیابید. پس از انتخاب این صرافی هم ارز دیجیتالی خود را انتخاب نمایید. و هم مقدار مورد نظر تان را جهت تبدیل. وقتی که ارز های مورد نظر تان برای تبدیل و مقدار مورد نیاز را وارد نمودید بلافاصله مقدار معادل را خواهید دید.
مثلا تصور کنید می خواهیم 0.01 بیت کوین را به اتریوم تبدیل کنیم. بلافاصله معادل 0.18 را خواهیم دید. در صفحه ی بعدی میزان کارمزد را به شما نمایش می دهد.
کاهش دادن کارمزد در هنگام تبدیل
بد نیست این را هم بدانید که در کیف پول کوینومی این امکان نیز وجود دارد که بتوانید میزان کارمزد تبدیل را کم کنید. این فرایند دقیقا در هنگام تبدیل صورت می پذیرد. و بسته به این که شبکه به چه میزان شلوغ باشد می توان میزان و مقدار کارمزد تبدیل ها را کم و زیاد نمود. یعنی اگر برای شما خیلی مهم است که فرایند تبدیل به سرعت هر چه تمام تر صورت بپذیرد باید میزان کارمزد را هم افزایش بدهید. اما اگر زمانش خیلی هم برای شما مهم نیست می توانید کارمزد کمتری را برای این کار قرار بدهید. به هر حال در صفحه ای که وجود دارد سعی کنید یک مرتبه ی دیگر هم همه چیز را بازبینی نمایید.
پس از این که از اطلاعات وارد شده مطمئن شدید یک بار دیگر روز عبور تان را بزنید و تراکنش را تایید کنید. و دکمه ی Confirm را بزنید. راستی اگر می خواهید تاریخچه ی تراکنش های خود تان را ملاحظه نمایید می توانید گزینه ی Exchange history را بزنید. وقتی که تراکنش شما انجام گردد در همین صفحه منعکس خواهد شد. و می توانید اطلاعات دیگری را هم در مورد آن مشاهده نمایید. حالا پس از انجام تراکنش می بایست به قسمت Balance برویم. و ببینیم که آیا پس از فرایند تبدیل پول به حساب مان واریز شده است یا خیر؟ اما چه مشکلاتی برای کاربران ایرانی ممکن است به وجود بیاید؟
کاربران ایرانی و چنجلی
از این جا شروع می کنیم که چنجلی محدودیت هایش را برای کاربران ایرانی از چه تاریخی شروع کرده است؟ در تاریخ نوزدهم آبان ماه سال نود و هفت. یعنی بیش از یک سال پیش. جالب این که قبل از این که این محدودیت را برای کاربران ایرانی قائل شود هیچ گونه هشدار و اطلاعیه ای را هم صادر ننمود. از همان تاریخ کاربران وقتی وارد صفحه می شدند عبارتی مبنی بر محدودیت کشور را می دیدند. البته کاربران ایرانی با آی پی ایرانی. مدتی که گذشت انگار تازه یاد شان آمده باشد که باید بیانیه ای را هم صادر کنند. چنین بیان کردند که ایران جزو کشور هایی محسوب می گرد که پس از این هیچ گونه خدماتی دریافت نخواهد نمود. البته هموطنان ما بیکار ننشستند و با آی پی کشور های دیگر همچنان به فعالیت خود ادامه می دهند.
ضمنا طی همین موارد اخباری شنیده شد که برخی از همین حساب ها مسدود و بلوکه شده اند. آن هم در مبالغ بالا و درست در حین تبدیل ارز های دیجیتالی به یکدیگر. پس به نظر می رسد در مبالغ بالا دقت بیشتری از سوی این صرافی صورت می پذیرد. ولی اگر مبالغ تبدیلی شما کم باشد به احتمال زیاد می توانید آن ها را بدون مشکل انجام بدهید. ولی به هر حال مسئولیت همین کار هم با خود تان است. و هیچ کس جوابگو نیست. برای این که یک دلگرمی هم به شما داده باشیم باید عرض کنم که در لیست کشور های تحت تحریم چنجلی تنها ایران قرار ندارد. کشور های دیگری مانند سودان و گوام و سوریه و غیره هم تحریم هستند. پس یاد تان باشد که اگر خواستید آی پی خود تان را عوض کنید باز به یکی از همین کشور ها تغییر ندهید.
چنجلی در تبدیل بدون محدودیت است
چنجلی برای تبدیل ارز های دیجیتالی هیچ گونه محدودیت حجمی و کمی ندارد. یعنی می توان در حجم ها و مبالغ خیلی بالا هم اقدام به تبدیل رمز ارز ها به همدیگر نمود. البته اگر کشور شما تحریم نباشد. جالب آن که این نرخ های زیاد تبدیل و مبالغ بالا نیازی به احراز هویت هم در چنجلی ندارند. حال بیایید کمی هم در مورد Shapeshift بدانیم. Shapeshift هم محدودیت های خودش را در سال دو هزار و هجده شروع کرد. ضمنا Shapeshift چنین بیان نمود که هر کس بخواهد از طریق کوینومی اقدام به تبدیل ارز های دیجیتال خود نماید هم باید ابتدا در وب سایت Shapeshift حساب کاربری داشته باشد. در غیر این صورت امکان تبدیل ارز های دیجیتالی وجود نخواهد داشت. و اما مشکل برای ما از آن جایی شروع می شود که نمی توانیم در این وب سایت حساب کاربری داشته باشیم.
چون آی پی ما ایرانی است. پس امکان احراز هویت نیز نخواهیم داشت. اگر بخواهید در کیف پول کوینومی از قسمت تبدیل ارز با شیپ شیفت استفاده نمایید باید در حساب کاربری خود تان در وب سایت لاگین کنید. پس حتما عبارت Sign in with ShapeShift را در هنگام تبدیل در کوینومی خواهید دید. در ضمن به دو دلیل نخواهید توانست ارز های دیجیتالی را در کوینومی و توسط شیپ شیفت به یکدیگر تبدیل کنید. اول آن که از نسخه های قدیمی تر کوینومی استفاده نمایید. و دوم این که در خود وب سایت شیپ شیف حساب کاربری نساخته باشید و احراز هویت نکرده باشید. در صورتی که در وب سایت شیپ شیفت حساب احراز هویت شده ای نداشته باشید. به احتمال زیاد با پیغام زیر مواجه خواهید شد: شما برای انتقال نیاز به یک حساب تایید شده دارید.
میزان کارمزد چه قدر است؟
قبل از این که به میزان کارمزد بپردازیم نیاز است بدانیم که ایرانی ها در شیپ شیفت هم اجازه ی فعالیت ندارند. یعنی تحریم هستیم. بنابر این نمی توانید احراز هویت انجام دهید. حال می پردازیم به این که نیاز به کیف پولی داریم که کارمزد کمی از ما طلب کند. گفته می شود استفاده از خدمات کیف پول کوینومی کاملا رایگان و مجانی می باشد. ولی زمانی که می خواهیم دو ارز دیجیتالی را به هم تبدیل نماییم باید حتما مقداری کارمزد جهت تبدیل بپردازیم. این کارمزد برای چه است؟ خود کوینومی طی اطلاعیه ای ادعا نموده است که این کارمزد را فقط چنجلی و شیپ شیفت دریافت می نمایند. چنان که میزان این کارمزد در چنجلی در هنگام تبدیل ارز دیجیتالی 0.25 درصد می باشد. به نظر می رسد میزان کارمزد دریافتی چنجلی کمی بالا تر از سایر صرافی ها باشد. حتی صرافی بایننس.
بایننس بیشتر کارمزد می گیرد یا چنجلی؟
این میزان کارمزد دریافتی برای تبدیل ارزهای دیجیتال در بایننس 0.1 است. بایننس یک سکه هم برای خود دارد که به آن بایننس کوین می گویند. اگر برای تبدیل ارز خود از بیایننس کوین استفاده کنید بیست و پنج درصد تخفیف هم خواهید گرفت. این بیست و پنج درصد تخفیف باعث می گردد تا میزان کارمزد پرداختی شما 0.075 باشد. در حالی که این میزان کارمزد برای تبدیل در کوینومی قابل تخفیف و تغییر و کاهش نیست. و همیشه برابر است با 0.25 درصد. پس به نظر می رسد که بایننس از کوینومی کارمزد کمتری را می گیرد. پس چه کنیم؟ به کارمزد کمتر صرافی های دیگر نگاه کنیم؟ یا امنیت کوینومی را انتخاب نماییم؟ آیا اساسا عقلانی است که ما از این کیف پول برای تبدیل ارزهای دیجیتال خود استفاده کنیم؟
شاید هم کار درست این باشد که پول را به یک صرافی با نرخ پایین مانند بایننس انتقال بدهیم و پس از فرایند تبدیل دوباره آن را به کوینومی باز گردانیم. بیایید کمی در مورد این گزینه صحبت کنیم. تا ببینیم می توان به این وسیله هم امنیت یک کیف پول را در اختیار داشت. و هم کارمزد کم را تجربه نمود؟ به خاطر داشته باشید. اگر این کار را بخواهید انجام بدهید. باید یک کارمزد انتقال به علاوه ی کارمزد تبدیل پرداخت نمایید. هزینه ی ارسال و پرداخت کارمزد ارز های دیجیتال تماما با خود فرستنده ی آن است. در قسمت بعد کامل تر به این بحث خواهیم پرداخت. پس با ما همراه باشید.
کارمزد رفت و برگشت پول
در حالتی که گفته شد باید سه نوع کارمزد در نظر گرفت. اول این که پول ها را باید از کیف پول به صرافی انتقال دهیم که کارمزد مخصوص به خود را دارد. دوم این که باید در صرافی پول مان را تبدیل به ارز دیجیتال دیگری نماییم. که این هم کارمزد مخصوص به خود را دارد. و در آخر این که باید دوباره از صرافی پول مان را به کیف پول مجددا برگردانیم. این هم کارمزد می طلبد. آیا این روش بهتر است؟ یا که قید این رفت و برگشت را بزنیم و در همان کیف پول فرایند تبدیل ارزهای دیجیتال را انجام دهیم؟ خود کوینومی می گوید که هیچ کارمزدی برای انتقال پول ها خارج نمودن شان از کاربر دریافت نمی کند. یعنی کارمزدی گرفته می شود. ولی این کارمزد به خود کوینومی نمی رسد. بلکه به ماینر های آن ارز دیجیتالی تعلق دارد.
پس می توان چنین حدس زد که بر اساس نوع ارز دیجیتالی که شما قصد خارج نمودن آن را دارید. میزان کارمزد آن هم متغییر است. مثلا کارمزد انتقال بیت کوین با کارمزد انتقال اتریوم متفاوت می باشد. اما میزان کارمزد ها چنان در کوینومی بالا است که به نظر می رسد یک ادعای دروغین است. زمانی که می خواهید پول تان را از کوینومی به آدرس دیگری انتقال بدهید سه راه در پیش روی خود دارید. یا الویت تراکنش شما کم است. یا متوسط است. و یا زیاد است. پس خود تان باید تعیین کنید که چه قدر زمان برای تایید تراکنش می دهید. مثلا ممکن است بخواهید که هر چه سریع تر تراکنش تان تایید شود چون فرصتی ندارید. یا شاید حوصله ندارید. خب در این صورت باید کارمزد بیشتری را پرداخت کنید.
اما اگر زمان تان زیاد است و می توانید صبر کنید کارمزد پرداختی شما نیز کم خواهد بود.
حالت Custom
البته یک حالت چهارمی هم وجود دارد. به نام حالت Custom. در حالت Custom می توانید هر چه قدر که خود تان مایل باشید کارمزد تعیین کنید. البته این را هم بگویم که اگر میزان کارمزدی که خود تان تعیین می کنید از کف قیمت ها هم کم تر باشد تراکنش شما تایید نخواهد شد. یک مورد را هم تا یادم نرفته بگویم و آن این که هر سکه و ارز دیجیتالی کارمزد مختص به خودش را برای جا به جایی دارد. و ضمنا وضعیت شلوغی شبکه را نیز باید در نظر گرفت. با توجه به این دو فاکتور می توان انواع کارمزد متغییر را انتظار داشت. کارمزد های شبکه هم برای خود یک میانگین دارند. هر قدر این میانگین بیشتر شود. میزان کارمزد کوینومی هم بیشتر خواهد شد.
بیایید تصور کنیم که شما گزینه ی الویت بالا را انتخاب می کنید و می خواهید تراکنش تان هر چه زود تر انجام گردد. و تایید شود. در این حالت هم با توجه به شلوغی شبکه باز ممکن است تراکنش شما دیر تایید گردد. اگر بخواهید بیت کوین از کیف پول تان برداشت نمایید به ازای هر کیلوبایت باید 0.0001 بیت کوین بپردازید. تراکنش های بیت کوین هم که غالبا برابر با دویست و پنجاه بایت هستند. یعنی یک تراکنش عادی هم دویست و پنجاه بایت لازم دارد. کوینومی در این حالت 0.000025 بیت کوین در نظر می گیرد. اما در بایننس این میزان به 0.1 درصد می رسد.
گردش پول بین کوینومی و بایننس
حال اگر بخواهیم ارز های خود را در صرافی تبدیل نموده و دوباره به کیف پول انتقال شان بدهیم. باز هم کارمزد می طلبد. این میزان کارمزد در صرافی بایننس همیشه ثابت و برابر با 0.0005 است. برای این که بهتر چنین حالتی را بتوانید متوجه شوید یک مثال برای تان می زنیم. در کیف پول کوینومی یک واحد بیت کوین را به تتر تبدیل می کنیم. کارمزد آن 0.25 درصد است. پس باید 0.0025 کارمزد را به صورت بیت کوین بپردازیم. در روش دیگر می خواهیم بیت کوین را به صرافی بایننس بفرستیم. در آن جا به تتر تبدیلش کنیم. سپس دوباره به کوینومی باز گردانیم. اگر بخواهیم یک واحد بیت کوین را از کیف پول کوینومی به صرافی بایننس انتقال بدهیم. باید مبلغ 0.000025 بیت کوین را به صورت کارمزد سیستم بپردازیم.
حالا که پول ها به بایننس آمده می خواهیم آن را به تتر تبدیل کنیم. قبلا هم که گفتیم کارمزد این تبدیل 0.1 درصد است. پس در این جا هم باید 0.001 بیت کوین در بایننس بپردازیم. آن هم بابت کارمزد تبدیل. حالا که تتر به دست آورده ایم می خواهیم آن را با کارمزد 0.9 تتر مجددا به کوینومی بفرستیم. تا به حال چه قدر پرداختی بابت کارمزد داشته ایم؟ 0.001025 بیت کوین و 0.9 تتر. بابت کارمزد.حالا تصور می کنیم قیمت هر واحد بیت کوین هفت هزار و سیصد دلار می باشد. پس یعنی باید هشت دلار و سی و هشت سنت پرداخت کنیم.
بیایید ببینیم اگر بخواهیم همین تبدیل را در خود کوینومی انجام دهیم چه قدر کارمزد باید بپردازیم؟ نرخ کارمزد را در این حالت 0.25 درصد در نظر می گیریم. پس یعنی 0.0025 بیت کوین باید کارمزد بپردازیم. با توجه به قیمتی که در مورد بیت کوین گفتیم باید هجده دلار و بیست و پنج سنت بپردازیم.
کوینومی مشکل آفرین
کسانی که با کوینومی کار کرده باشند می دانند که گاهی بالانس و دارایی شما در برهه هایی از زمان نمایش داده نمی شود. گاهی هم که می خواهید تبدیل ارزهای دیجیتال خود را انتقال بدهید هم با اختلال رو به رو می شوید. اما اگر دو تا کار را انجام دهید این مشکلات هم حل می شوند. اول این که ممکن است که یک به روز رسانی برای کیف پول شما وجود داشته باشد که باید آن را نصب نمایید. و دوم این که در قسمت تنظیمات کیف پول کوینومی گزینه ای تحت عنوان Resychnronize all وجود دارد. گاهی که دارایی خود را نمی توانید ببینید. اگر این گزینه را بزنید مشکل تمام می گردد.
از این مقاله چه چیزی فهمیدیم؟
ممکن است جزو همان دسته ای از کاربران باشید که فقط قصد سرمایه گذاری های بلند مدت را دارند. و ترید و معامله ی روزانه نمی کنند. در این صورت توصیه می شود حتما از کیف های لدجر و یا کیف پول های کاغذی استفاده کنید. در غیر این صورت ممکن است که بخواهید با سرمایه ی خود در بازار ارز های دیجیتالی کار کنید. آن هم به صورت روزانه. پس باید پی ریسک های صرافی ها را هم به تن تان بمالید. و خطر کنید. در غیر این صورت همان گونه که گفته شد می توانید از نسخه های متنوع کوینومی برای نگه داری موقت ارز های خود استفاده نمایید. در این صورت امکان تبدیل ارزهای دیجیتال را هم خواهید داشت. آن هم درون یک کیف پول.
البته اغلب معامله کننده ها ترجیح می دهند که از همان صرافی ها برای تبدیل ارزهای دیجیتال خود استفاده کنند. تا کارمزد هایی را که به گفته ی آن ها پول زور است پرداخت نکنند. حال چه جایی برای نگه داری ارز های دیجیتالی شما مناسب است؟ برای این که بتوانید به این سوال هم خود تان پاسخ دهید باید به چند سوال دیگر قبل از آن پاسخ دهید. اول این که میزان کارمزد ها برای شما چه قدر اهمیت دارد؟ اصلا اهمیت دارد یا خیر؟ و دوم این که امنیت برای شما مهم تر است یا میزان کارمزد؟