گزارش تازه «دویچه بانک» بیانگر این است که به احتمال زیاد بعد از گذشت چند سال ارزهای دیجتال دنیارا فرامیگیرند و به صورت همگیر در زندگی و کار مردم تاثیر مستقیم دارند.
به نقل از کوین دسک، در این مقاله که روز دوشنبه، ۲۷ ژانویه (۷ بهمن) منتشر شد، با دعنوان سابقه روشن ارزهای دیجیتال در گذشته به مسیله همگیر شدن این ارزها پرداخت و مدعی شد در سال های آینده ارزهای دیجیتال روی اقتصاد ، بانکدار، قدرت مردم، پرداخت ها و شغل مردم تاثیر بسیار مستقیم خواهد داشت و این به معنی تاثیر خوب و مثمر ثمر خواهد بود.
این مقاله با ذکر این اخبار که یوآن دیجیتالیِ چین و ارز دیجیتال فیسبوک، لیبرا، در سال جاری میلادی توسعه خواهند یافت و مورد استفاده قرار خواهند گرفت، همچنین آمده است که این توسعه قادر هست ارزهای دیجیتال را مورد استفاده ۱.۵ میلیارد شهروند چینی و ۲.۵ میلیارد کاربر فیسبوک قرار دهد که با نگاهی به این آمار میفهمیم که از نصف جمعیت دنیای ما بیشتر است که این خود جای امیدواری دارد. همچنین در ادامه آمده است :
معتقدیم در دو سال آینده یک ارز دیجیتال قادر است مورد توجه عموم و خصوص مردم قرار بگیرد.
با توجه به این مقاله، با توجه به میانگین استفاده کنونی ارزهای دیجیتال، باید ادعا کنیم این ارزها مانند الگوی سالهای آغازین همگیری اینترنت حرکت میکنند. اگر این روند به همینگونه ادامه داشته باشد، مقدار کیف پولهای بلاک چین از ۵۰ میلیون عدد در سال ۲۰۲۰ به ۲۰۰ میلیون در سال ۲۰۳۰ صعود خواهد داشت.
این سومین نسخه از مقاله های معتبر دویچه بانک در خصوص صعود ارزهای دیجیتال است. در نسخه اول این سری مقاله ها آمده بود که ارزهای دیجیتال مثل بیت کوین جهت اینکه افراد از آن مثل دارایی های دیگر دنیا استفاده کنند ، بسیار پر نسوان است و ممکن است گفت این حرف کمی سخت باشد. همچنین در نسخه دوم نیز به موضوع جایگزینی این ارزها به جای پول نقد اشاره شده بود که در آینده احتمال دارد ارزهای دیجتال جایگزین شایسته ای برای پول نقد باشد.
در مقاله سوم نیز از این مسایل نسخه های قبلی نیز حرف هایی به میان آمد. تحلیل گران نیز در خصوص این موضوع اطیمنان دارند که ارزهای دیجیتال قادر هستند با استفاده از هردو مزیت ینی سهولت و سرعت در پرداخت و امنیت و ایمن بودن پرداخت و دارایی خود خودرا در زندگی روزمره مردم عادی جای دهند و جایگزین بسیار خوبی برای پول نقد باشند . همچنین ارزهای دیجیتال مختص بانکهای مرکزی نیز راهحلهای نوینی را در خصوص جلوگیری ازمشکلات سیستماتیک اقتصاد جهانی ارائه میدهند.
طی مقاله نسخه سوم دویچه نوشته شده است:
در صورتی که ارز دیجیتال بانکهای مرکزی به شکل همگیر و صریح توسعه یابند، این بانکها قادر هستند حسابهای سپرده با بهره را در دسترس و مورد استفاده عموم شهروندان قرار دهند. که این امر قادر هست از بوجود آمدن مشکلاتی مانند کسری بودجه در سیستم بانکداری جبوگیری کند. با این تفاسیر بانکهای تجاری در خصوص معاملات بزرگ بانکی اسیب نخواهند دید و لازم نیست دیگر دولت ها مثل بحران سال 2008 ، شاهد ورشکستگی مراکز بزرگ خود باشند و میتوان از این قبیل اتفاقات با کمک ارزهای دیجیتال جلوگیری کرد.
دویچه بانک در قسمتی از مقاله خود از ۳,۶۰۰ نتیجه نظرسنجی ای را آورده است که توسط 3600 مشتری بانکی تهیه شده است. اگرچه درصد جمعیت زیاد نیست ولی میتوان اختلاف سیلقه در نگرش افراد را با توجه سن آنان فهمید.
نظرسنجی در کل میخواهد به ما بفهماند تقریبا قسمت عمده افراده نسل قبلی که تابحال از ارزهای دیجیتال بهره نبرده اند حتی در خصوص چگونگی کاره این ارزها اطلاعات ندارند و علاقه به آن نیز در آنان دیده نمیشود. ولی اغلب نسل جوان و امروزی (متولدین سالهای ۱۹۸۱ تا ۱۹۹۶) به اینگونه ارزها علاثه دارند و سرمایه گذاری در آن را ترجیح میدهند و این ارزهارا برای آینده و اقتصاد جهان بسیار تاثیرگذار میدانند.
دویچه بانک ضمن ستایش عملکرد ارزهای دیجیتال در سال 2017 و ایجاد فرصت های سرمایه گذاری در آن سال برای افراد ، مدعی شد که در سال 2017 باید شاهد قانون گذاری و تضمین امنیت 10 درصد از تولید ناخالص جهانی توسط ارزهای دیجیتال باشیم. که این خود باعث امنیت در پرداخت و دارایی مردم میشود همچنین دویچه بانک امیدوار است در آینده تمام افراد از هر طبقه جامعه بتوانند از مزایای ارزهای دیجتال بهره ببرند و این ارزها فقط مخصوص افراده خاص و سرمایه داره جامعه نباشد.
این بانک در سپتامبر ۲۰۱۹ (شهریور ۱۳۹۸) به یک حوزه پرداخت با تکیه بر بلاک چین به نام شبکه اطلاعات بین بانکی (IIN) پیوست. در این حوزه از ارز دیجیتال قدرتمند «جیپیام کوین» (JPMCoin) یهره گرقته میشود، این کوین تواسطه جی پی مورگان (JPMorgan) که یک شرکت چندملیتی فعال در عرصه بانکداری و سرمایهگذاری است، تهیه و سازماندهی شده است.