[ad_1]
با رشد فضای کریپتوکارنسی در کشور، روز به روز بر تعداد صرافیهایی که خدمات راجع به این حوزه را عرضه می دادند بیشتر شد. با توجه به محدودیت هایی که به دلیل تحریمها، کاربران ایرانی را هدف قرار داده، وجود صرافیهای داخلی در کشور راهگشای حضور و بهرهمندشدن کاربران ایرانی از دنیای کریپتوکارنسی است.
صرافیهای ارز دیجیتال به دو دسته متمرکز و غیرمتمرکز تقسیم میشوند. صرافی متمرکز (Centralized Exchange) نوعی صرافی ارز دیجیتال است که توسط سازمان، نهاد یا فردی خاص اداره و کنترل میگردد. این صرافیها مبادله میان ارز فیات و ارز دیجیتال را تسهیل کردهاند و به همین علت فرآیند ثبتنام و احراز هویت در آنها وجود دارد. ضمناً این نوع بسترها امکان نگهداری دارایی در کیفپول صرافی را به کاربر میدهند. تمام صرافیهای ایرانی تا به امروز از نوع صرافی متمرکز بوده و با تبدیل ریال به رمزارز و ایجاد فضای مبادلات رمزارزی سعی در رشد این حوزه در کشور داشتهاند؛ اما حوزه کریپتوکارنسی در کشور کماکان یک حوزه نوپیدایش است و کمبودهای بسیاری دارد. یکی از این کمبودها که همیشه در فضای بلاکچین کشور حس شده بود، عدم وجود یک صرافی غیرمتمرکز و غیرامانی ایرانی در داخل کشور بوده تا بتواند خدمات غیرامانی را به کاربران ایرانی عرضه دهد.
صرافی غیرمتمرکز (Decentralized Exchange) نوعی از صرافی ارز دیجیتال است که توسط نهاد یا سازمانی کنترل نمیگردد.و تمام فرآیندها در آن بر بستر بلاکچین انجام میگردد. در صرافی غیرمتمرکز امکان مبادله بین ارز فیات و ارز دیجیتال وجود ندارد و به همین علت نیازی به ثبتنام و احراز هویت نیست. امنیت بالا و حفظ حریم خصوصی کاربر از مهمترین ویژگیهای صرافی غیرمتمرکز است.
صرافی تهران اکسچنج در جایگاه اولین صرافی غیرامانی ایرانی باتوجهبه خلاء وجود یک صرافی غیرمتمرکز غیرامانی در کشور، با نوآوری خود توانسته اولین پلتفرم غیرمتمرکز و غیرامانی را برای تبادل رمزارزها در ایران افتتاح کند.
ماجرای تهران اکسچنج از کجا شروع شد؟
باتوجه به مشکلاتی که به دلیل تحریمها برای کاربران ایرانی به وجود آمده است، صرافیهای غیرمتمرکز هم از این نکته مستثنا نیستند و کاربران ایرانی را مسدود کردند. در اغلب موارد حتی اگر کاربر از لوکیشن ایران به صرافیهای غیرمتمرکز خارجی وارد شود، احتمال بنشدن و از دست دادن دارایی شخص را دارد و همین نکته ریسک حضور کاربران ایرانی را در بسترهای خارجی بالا برده است.
فعالیت با صرافیهای متمرکز هم ریسکهای خاص خود را دارد. مشکلاتی همچون کلاهبرداری، ورشکستگی و هک در تعدادی صرافیهای بزرگ دنیا و متزیانشدن کاربران آنها سبب شده تا گرایش افراد به سمت استفاده از خدمات غیرمتمرکز و غیرامانی بیشتر از قبل شود. در کنار مواردی که ذکر شد، فرآیندهای پیچیده ثبتنام و احراز هویت، خطر فریزشدن دارایی کاربران در کیف پولهای صرافی و تنوع محدود در عرضه ارزها و محدودیتهایی که در مبادلات دارند، نیاز به وجود صرافی غیرمتمرکز را بیش از پیش کرده است.
باتوجهبه وجود چنین مشکلات و موانعی، گروهی از بهترین برنامهنویسان و متخصصان بلاکچین در داخل کشور تصمیم به عرضه راهحل گرفتند و اینگونه تهران اکسچنج در جایگاه اولین صرافی غیرمتمرکز و غیرامانی ایرانی متولد شد. تهران اکسچنج در جایگاه یک پلتفرم دانشبنیان و حرفهای با حفظ حریم خصوصی کاربران، نقدینگی بالا در انجام تبادلات و سرعت عمل در لیستکردن رمزارزهای جدید توانسته خلأ وجود یک صرافی غیرمتمرکز غیرامانی را در کشور پر کند.
چرا تهران اکسچنج ثبتنام و احراز هویت ندارد؟
باتوجهبه هویت غیرمتمرکز و غیرامانی صرافی تهران اکسچنج، اکثر فرآیندها در این پلتفرم بهصورت غیرمتمرکز و بدون واسطه و بر بستر بلاکچین انجام میگردد.
تبادل در تهران اکسچنج فقط رمزارز به رمزارز است و امکان تبادل با ارز فیات (ریال) وجود ندارد. در نتیجه باتوجه به همین علل، کاربران نیازی به احراز هویت و سپریکردن روندهای پیچیده KYC ندارند و میتوانند بدون ثبتنام یا احراز هویت در سایت و اپلیکیشن، بهسادگی مبادله کنند.
برتری تهران اکسچنج چیست؟
در تهران اکسچنج شما میتوانید تبادل خود را در شبکههای بلاکچینی مفرق و با استفاده از فناوری میانزنجیرهای (Cross-chain) انجام دهید. لیستشدن رمزارزها با سرعت بالا انجام میگردد.و حتی تعدادی توکنها در همان روزِ ریلیزشدن لیست میشوند و مبادله میسراست. ضمناً برای حل مشکل نقدینگی، تهران اکسچنج به چندین استخر نقدینگی متصل است و با پشتوانه مالی کافی پاسخگوی تراکنشهای کاربران خود است.
یکی دیگر از مهمترین ویژگیهای تهران اکسچنج کارمزد بسیار پایین آن است که از اکثر صرافیهای غیرامانی کمتر است و قیمت عادلانهتری عرضه میهد. جهت مقایسه کارمزدها، بدون نیاز به انجام تبادل میتوانید از مبدل تهران اکسچنج استفاده کنید و فرق کارمزدها را بررسی کنید.
باتوجهبه هویت غیرمتمرکز غیرامانی این صرافی، اکثر فرآیندها بر بستر بلاکچین و توسط قراردادهای هوشمند انجام میگردد. همین امر سبب میگردد.حریم شخصی و امنیت داراییهای کاربران حفظ شود، چرا که دارایی کاربر به امانت گرفته نشده و تبادلها بهصورت همتا به همتا انجام میگردد.
خطر هک، ورشکستگی، مشکل نقدینگی، کلاهبرداری، فریزشدن کیفپول به دلیل تحریمها و اغلب مشکلات دیگر در صرافی غیرامانی تهران اکسچنج وجود ندارد.
امنیت در صرافی غیرامانی تهران اکسچنج
باتوجهبه غیرمتمرکز بودن عمده فرآیندها در تهران اکسچنج، اکثر تراکنشها توسط قراردادهای هوشمند انجام شده و کاربران دارایی خود را در اختیار صرافی قرار نمیدهد و تنها تبادل بین کیف پول کاربران انجام میگردد.که این خود امنیت بسیاری برای فعالیت کاربران ایجاد میکند.
در تهران اکسچنج اطلاعات و دیتابیسی از کاربر ذخیره نمیگردد. ضمناً تمام آزمونهای امنیتی وبسایت توسط یک تیم متخصص امنیت انجام شده و موفقیتآمیز بوده است.
یکی از امکانات تهران اکسچنج امکان مبادله با پروتکل کیف پول کانکت (WalletConnect) است. پروتکل کیف پول کانکت توسط تعداد زیادی از کیفپولهای رمزارز مورد استفاده قرار میگیرد و این امکان را برای کاربر فراهم میکند تا بتواند به آسانی به برنامههای غیرمتمرکز (DApps) متصل شود.
در اصل کیف پول کانکت یک پروتکل متنباز برای برقراری ارتباط امن بین کیف پولها و برنامههای غیرمتمرکز است. این مورد بسیار قابل توجه است که در پروتکل کیف پول کانکت هیچ دسترسی به کلیدهای خصوصی شما وجود ندارد و یک پروتکل کاملاً امن و حفاظت شده است.
سایت و اپلیکیشن غیرامانی تهران اکسچنج
شاید بتوان گفت یکی از بزرگترین چالشهای صرافیهای غیرمتمرکز در دنیا پیچیدگی رابط کاربری آنها برای استفاده افراد است. تهران اکسچنج با طراحی یک رابط کاربری ساده و حرفهای و ضمناً قراردادن توضیحات کافی در سایت و مبدل، امکان استفاده آسان از پلتفرم را برای همه فراهم کرده است و در طول مسیرِ تبادل، کاربران خود را راهنمایی میکند.
ضمناً اپلیکیشن تهران اکسچنج برای اندروید و iOS در دسترس کاربران قرار گرفته است و از تمام امکانات سایت برخوردار است که میتوان از مارکتهای معتبر دانلود کرد.
تجربه مبادله در یک صرافی غیرامانی با رعایت کامل حریم خصوصی قطعاً تجربهای رضایتبخش و حرفهای خواهد بود. تبادل امن و سریع در معاملات از مهمترین دغدغههای فعالان کریپتوکارنسی در ایران است که تهران اکسچنج برای کاربرانش به بهترین نحو تأمین میکند.