نرم افزار ترید ارزهای دیجیتال چیست؟
نرم افزار ترید ارزهای دیجیتال به نرم افزار هایی گفته می شود. که با آن ها می توانیم به معامله ی ارز های دیجیتالی بپردازیم. خرید و فروش و در کل معامله ی ارز های دیجیتالی می تواند برای خیلی از افراد هیجان انگیز باشد. حال به خاطر نوسانات آن ها یا هر چیز دیگر. اگر شما هم مشغول خواندن این مقاله هستید به احتمال زیاد بد تان نمی آید که وارد این حوزه شوید. و با نرم افزار ترید ارزهای دیجیتال آشنا شوید. لازم به ذکر است. این کار هم مانند سایر موارد سرمایه گذاری نیازمند داشتن دانش کافی در مورد آن است. و اگر این دانش را در این زمینه نداشته باشید. کار کردن با نرم افزار ترید ارزهای دیجیتال می تواند به جای رساندن سود به شما دارایی تان را به باد بدهد.
ولی اگر می خواهید به صورت کاملا حرفه ای و پیشرفته به معامله گری بپردازید نرم افزار ترید ارزهای دیجیتال معروف را به شما معرفی خواهیم نمود. این مجموعه های نرم افزاری به همه ی معامله گران از مبتدی تا پیشرفته توصیه می گردد. اما قبل از آن یک سری از مفاهیمی را که باید بدانید برای تان به طور فهرست وار خواهیم آورد.
- TradeSanta (رباتی برای معامله به صورت رایگان)
- CoinTracking (ابزار مدیریت ارز های دیجیتالی)
- Coinigy
- 3Commas
- Shrimpy
- لجر نانو اس (کیف پول سخت افزاری)
- بایننس
- کوکوین
- کوین مارکت کپ
مهم ترین نرم افزار ترید ارزهای دیجیتال
اول از ربات معامله گر TradeSanta که گفتیم رایگان هم هست شروع می کنیم. خاصیت این ربات در خودکار بودن آن است. به این وسیله می توان گفت اگر خواب هم باشید باز در حال دریافت سود هستید. چرا که خود تان خرید و فروش نمی کنید. این ربات کار شما را انجام می دهد. ویژگی آن هم در رایگان بودن آن است. استفاده از این نرم افزار نیازمند این نیست که شما حتما سابقه و تجربه ای طولانی در این عرصه داشته باشید. بلکه می توان با ایجاد یک Short position و یا long position کار را شروع کنید. برای استفاده از آن هم می بایست به یک صرافی مراجعه کنید که این نوع API را پشتیبانی کند. API یک نوع تابع کامپیوتری است. برنامه نویسان معنی آن را بهتر می دانند.
به هر حال پس از اتصال آن به صرافی و اکانت خود می توانید کمی سرمایه ی اولیه به آن اضافه کنید و بگذارید تا خودش کارش را شروع نماید. به طور مثال می توانید کار را با تنها پنجاه دلار شروع کنید. ضمنا اگر به دنبال صرافی هایی می گردید که از این نرم افزار پشتیبانی کنند. و این نرم افزار هم با آن ها مشکلی نداشته باشد، می توانید صرافی های بایننس، بیترکس، بیت فینکس و هیت بی تی سی را در نظر داشته باشید. این نرم افزار ترید ارزهای دیجیتال همان طور که گفته شد کاملا رایگان است. و حتی کارمزد معامله های شما هم به جیب کسی نمی رود.
CoinTracking برای مدیریت نمودن ترید ها
از نرم افزار CoinTracking به عنوان یک نرم افزار ترید هم تازه واردان می توانند بهره ببرند. و هم حرفه ای های کار. عیب این نرم افزار در رابط کاربری اش است. خیلی قدیمی می باشد و شاید اول بهتر باشد که یک تمرین کوچک با آن انجام بدهید. تا یاد بگیرید. در غیر این صورت ممکن است برای تان کمی گنگ جلوه کند. با این نرم افزار ترید ارزهای دیجیتال می توانید انواع ارز های دیجیتالی را پیگیری و مدیریت کنید. ضمنا با صرافی های زیادی هم کار می کند. مثلا می توانید با استفاده از آن بدانید که در فلان صرافی از بیت کوین چه مقدار دارید؟
ضمنا مجموعه نمودار هایی در این نرم افزار ترید ارزهای دیجیتال وجود دارد. که به شما کمک می کند بهتر برای خرید و فروش ارز های تان تصمیم گیری کنید. خوبی این نرم افزار در این است که هم نسخه ی موبایلی دارد. و هم تحت وب می باشد. ولی در دو سطح پولی و رایگان ارائه شده است. و آن گونه که معلوم است نسخه ی رایگان آن امکانات کمتری دارد.
Coinigy دیگر چه نرم افزاری است؟
اگر بخواهیم نرم افزار جامعی را در زمینه ی معامله گری ارز دیجیتال معرفی کنیم. شاید Coinigy گزینه ی بسیار خوبی باشد. می دانید چرا؟ چون از ارز های دیجیتالی خیلی زیادی پشتیبانی می کند. و با خیلی از صرافی ها هم کار می کند. ضمنا یک اپ اندرویدی هم دارد. این حجم از امکانات را می توانید فقط با یک اکانت در گوشی اندرویدی تان داشته باشید. از این بهتر چه چیزی می تواند باشد؟ با استفاده از این نرم افزار میتوانید به صورت لحظه ای از تغییرات قیمت ها در تمامی ارز های دیجیتال با خبر باشید. حتی نمودار های صرافی های مختلف را هم می توانید به راحتی ببینید. همچنین از هر کدام از این صرافی ها که بخواهید می توانید خرید ارز انجام بدهید. خلاصه این که اگر می توانستم می گفتم این نرم افزار در این زمینه خدایی می کند.
به خاطر این که می توانید قیمت های مختلف یک ارز دیجیتال را در صرافی های متفاوت ببینید و هر کدام قیمتش منطقی تر بود از همان خرید کنید. و بر عکس. هر کدام با قیمت بالا تری خرید می کرد می توانید به همان صرافی ارز دیجیتالی بفروشید. با این حساب نیازی به پیگیری تک به تک همه ی صرافی ها نخواهید داشت. ولی یک خبر بد برای تان دارم. متاسفانه برای کار کردن با این یکی باید هزینه بپردازید. ولی با این حال می توانید دوره ی سی روزه ی آن را اول امتحان نمایید. در سی روز اول شما از تمامی این امکاناتی که گفتم بهره مند خواهید شد. بدون این که یک سنت هم هزینه کنید. بعد اگر خوش تان آمد و با این نرم افزار ترید ارزهای دیجیتال ارتباط برقرار کردید. می توانید آن را به صورت دوره ای خریداری کنید.
کمی هم از نرم افزار 3commas بدانیم
این هم در واقع یک ربات معامله گر و تریدر است. و با آن می توانید معاملات خوبی را انجام بدهید. ضمنا صرافی های بایننس، بیترکس، پولونیکس هم از این نرم افزار پشتیبانی می کنند. پس می توانید به واسطه ی این نرم افزار یا ربات به تمام این ها متصل شده و ترید انجام بدهید. همچنین مدیریت ریسک معامله جزو ویژگی ها و امکانات این نرم افزار به شمار می رود. حتی می توانید حد ضرر یا همان Stop loss را تعیین کنید. گزینه ی Take profit هم دارد. پس می توانید با استفاده از این آپشن ها جلوی ضرر ها را هم بگیرید. و میزان سرمایه ی خود را افزایش دهید.
Shrimpy پلتفرم ترید خودکار ارز های دیجیتالی
نرم افزار ترید ارزهای دیجیتال بعدی که قصد معرفی آن را داریم Shrimpy است. Shrimpy برای کسانی که می خواهند پول کم تری برای خرید ارز بپردازند. و هم چنین به قیمت های خوب ارز های شان را بفروشند بسیار مناسب است.
لدجر نانو اس یک کیف سخت افزاری
لدجر نانو اس نوعی کیف پول سخت افزاری است. و برای کسانی ساخته شده است که می خواهند همه جا کیف پول خود را با خود حمل کنند. اندازه و شکل آن هم بسیار شبیه به یک یو اس بی فلش کوچک می باشد. کلید های خصوصی شما را هم به صورت آفلاین ذخیره و نگه داری می کند. در صورتی که میدانید مدت زیادی را به خرید و فروش ارز های دیجیتالی خواهید گذراند. حتما توصیه می کنیم یکی از این کیف های کوچک را خریداری نمایید. شرکت سازنده ی آن در فرانسه مشغول ساخت و ساز این کیف ها است. و اعتبارش هم زبان زد خاص و عام می باشد. به لحاظ امنیتی هم می توان گفت تقریبا نمی توان آن را هک نمود.
یا لا اقل تا به حال گزارشی از هک شدن این نوع کیف پول به دست مان نرسیده است. زیرا اصلا آفلاین است. و تنها زمانی صاحبش از آن استفاده می کند که بخواهد خرید و فروش انجام بدهد. با الصاق این کیف پول به یک نرم افزار ترید ارزهای دیجیتال می توانید به خوبی معاملات خود را انجام دهید.
صرافی بایننس و اعتبار آن
اگر قرار به رده بندی در میان بهترین صرافی های جهان باشد. صرافی بایننس حتما یکی از این سه صرافی اول جهان شمرده می شود. جالب ترین چیز در مورد این صرافی هم این است که به زور می توان گفت از شروع فعالیت آن دو سال گذشته باشد. یعنی با وجود این که مدت زیادی از شروع فعالیتش نگذشته است. اما آن چنان اعتباری به هم زده است که از خیلی صرافی ها جلو تر افتاده. یکی از عواملی که باعث شده اعتبار این صرافی و رغبت مردم به آن زیاد باشد. دریاف کارمزد آن در حد فقط یک دهم درصد است.
تازه اگر از کوین بومی این صرافی هم استفاده کنید، کارمزد تان نصف این مبلغ هم نمی شود. از دیگر فاکتور هایی که به رشد اعتبار این صرافی کمک کرده است. می توان به سرعت شگفت آور خرید و فروش و انواع تراکنش ها در آن اشاره نمود.
آیا صرافی کوکوین از بایننس بهتر است؟
صرافی کوکوین نسبت به صرافی بایننس بهتر نیست. ولی به هر حال جزو صرافی های خوب به شمار می رود. این صرافی هم با این که مدت زیادی از زمان شروع به کار آن نگذشته است. ولی خوب توانسته از کاربران خود دلبری کند. دلیل این اقبال مردم هم نسبت به کوکوین می تواند این باشد که سیاست های ساده و شفافی دارد. از جمله ی شباهت های کوکوین با بایننس می توان به درصد کارمزد تراکنش های آن اشاره نمود. بله. کارمزد این صرافی هم مانند قبلی تنها یک دهم درصد است. این صرافی هم مانند بایننس آن قدر بزرگ هست که یک کوین بومی هم برای خود داشته باشد.
نام این کوین بومی Kucoin Shares است. اگر از این کوین استفاده کنید می زان کارمزدی که می پردازید به مراتب کم تر هم می گردد. این صرافی هم با این که یک نرم افزار ترید ارزهای دیجیتال نیست. اما به هر حال می توان با آن ترید انجام داد.
کوین مارکت کپ
وب سایت کوین مارکت کپ را هم هر تازه واردی نیز می شناسد. به غیر از این که فقط یک ساعت از ورود تان به دنیای ارز های دیجیتالی گذشته باشد. اگر به دنبال پر بازدید ترین وب سایت در زمینه ی ارز های دیجیتالی می گردید. وب سایت کوین مارکت کپ همان وب سایت مد نظر شما است. دلیل این بازدید های زیاد می تواند این باشد. که مجموعه ی اطلاعات کاملی را در مورد قیمت ها از هر ارز دیجیتالی که بخواهید دارد. همچنین اطلاعات جامعی در مورد مارکت کپ و حتی حجم معاملات تمامی ارز ها دارد. کوین ها و توکن ها را هم به صورت یک فهرست کامل با تمامی اطلاعات مربوط به آن ها برای تان می آورد. این یک نرم افزار ترید ارزهای دیجیتال نیست. ولی برای شروع کار باید چنین وب سایتی را هم می شناختید.
وب سایت CoinGecko چه حرفی برای گفتن دارد؟
وب سایت CoinGecko شباهت زیادی به وب سایت CoinMarketCap دارد. ولی چرا با وجود شباهت این دو باید CoinGecko را به شما معرفی کنم؟ چون نباید اطلاعات مورد نیاز مان را از یک ورودی دریافت نماییم. پس نباید اطلاعات مان از یک وب سایت باشد. زیرا ممکن است بخواهند اطلاعاتی را که خود شان می خواهند به خورد ما بدهند. همچنین می توانید برای به روز رسانی اطلاعات خود به وب سایت زرین اکسچنج هم مراجعه نمایید. زیرا اطلاعات این وب سایت همیشه به روز رسانی می شوند. مبانی و مفاهیمی را هم که باید در این زمینه بدانید می توانید از این جا مطالعه کنید.