بانک ترون (Bank of Tron) یکی از پروژه های سرمایه گذاری میباشد که با افزایش ارزش بازار ارزهای دیجیتال مخصوصا ارز ترون در بین جمعی از کاربران محبوب شده است. با توجه به اینکه که هدف زرین اکسچنج همیشه کمک به معرفی سرمایه گذاری های پر سود میباشد، قصد داریم طی این مطلب فعالیت بانک ترون را بررسی کنیم و مشخص کنیم آیا بانک ترون کلاهبرداری است یا ن؟ با ما همراه باشید.
معرفی بانک آف ترون
بانک ترون یکی از پروژه های سرمایه گذاری میباشد که در آوریل 2019 در دسترس قرار گرفت. بانک اف ترون یک قرارداد هوشمند محسوب میشود که به طور روزانه چیزی میان 3.7 تا 6.7 درصد سود به کاربران خود اعطا میکند. قرارداد هوشمند به شکلی از قرارداد تلقی میشود که طی آن تمامی قوانین و مقررات سنتی در قالب یک قرارداد بر پایه بلاکچین، بدون وجود شخص یا نهاد ثالثی جهت نظارت رعایت می شود.
جهت ورود به بانک ترون میبایست حداقل 10 توکن ترون خریداری کنید و به حساب خود در سایت واریز نمایید. شما قادر هستید با استفاده از چهار برنامه پیشنهادی این شرکت کسب سود کنید.
پلن برنزی
مدت زمان : 18 روز
سود روزانه : 6.7 %
سود کل : 120.6 %
پلن پلاتینیوم
مدت زمان : 45 روز
سود روزانه : 4.7 %
سود کل : 211.5 %
پلن طلایی
مدت زمان : 25 روز
سود روزانه : 5.7 %
سود کل : 142.5 %
پلن الماس
مدت زمان : همیشگی
سود روزانه : 3.7 %
سود کل : بی نهایت
همچنین شما قادرید بر روی تمامی برنامه های در دسترس به صورت همزمان سرمایه گذاری نمایید. علاوه بر پلن های سوددهی پیشنهاد شده، بانک اف ترون یک برنامه عضو گیری (رفرال لینک) در دسترس شما قرار داده است. سود این عضو گیری ها 5% ، 2% و 0.5% میباشد. علاوه بر این شخصی که به مجموعه دعوت شده است قادر است 0.5 درصد از سرمایه گذاری خود را به عنوان جاییزه دریافت کند. لازم به ذکر است که سیستم زیر مجموعه گیری اجباری نیست و افراد قادرند در صورت عدم عضو گیری و دعوت دیگران نیز به فعالیت خود ادامه دهند اما توجه داشته باشید که در سیستم عضو گیری، سود دریافتی شما بیشتر خواهد شد.
اکنون که با فرایند کاری بانک ترون آشنا شدید، قصد داریم مرحله به مرحله قابلیت های این شرکت را بررسی کنیم.
بانک اف ترون یک قرارداد هوشمند است.
یکی از قابلیت های شخص بانک اف ترون قرارداد هوشمند آن است که تمامی پرداخت ها به شکل اتوماتیک انجام می شود، و تمامی موارد قرار در صورت برقرار شدن برنامه ها اجرا می شوند. این امر باعث می شود اعتماد به پروژه هایی که نوعی از یک قرارداد هوشمند هستندافزایش یابد.
اما امری که در مورد قراردادهای هوشمند باید به آن توجه ویژه ای داشته باشید، آن است که هر شخصی قادر است یک قرارداد هوشمند برای خود و پروژه اش فراهم کند. مهم تر از اینکه پروژه ای قرارداد هوشمند است، این امر است که چه فعالیتی در این قرارداد صورت میگیرد. پاسخ به این سوال از اهمیت زیادی برخوردار است که چرا شرکتی باید به شکل روزانه این حجم از سود را به کاربران خود پرداخت کند؟
درنظر داشته باشید که صرف این امر که یک پروژه قرارداد هوشمند است، دلیل بر اعتماد کامل به آن پروژه نیست و کد های برنامه و اهداف آن کامل بررسی و نظارت شود.
سایت بانک ترون
یکی دیگر از اموراتی که در هنگام سرمایه گذاری در هر پروژه ای میبایست توجه ویژه ای به آن کرد، سایت پروژه میباشد. در سایت پروژه Bank of Tron اثری از ملزوماتی مثل وایت پیپر و یا نقشه راه نیست. وایت پیپر یا road map این امکان را در اختیار کاربران میگذارد تا در مورد روش فعالیت و آینده پروژه توضیحاتی کامل بدست بیاورند. پروژه بانک ترون هیچ کدام از این موارد را فراهم نکرده است و این امر باعث می شود اعتماد به پروژه تا حد زیادی کم شود.
علاوه بر آن در سایت اثری از اسم مدیران و فعالان پروژه و همچنین سابقه کاری آن ها به چشم نمیخورد. اینکه شما در مورد افراد موسس شرکت و سوابق آن ها اطلاعات کسب کنید، به شما کمک می کند در صورت وجود مشکل به این افراد مراجعه کنید.
مشاهده مخاطبین سایت نیز یکی از راه هایی است که قادر است به شما در بررسی کلاهبردار بودن یا نبودن پروژه کمک کند. اگر به صفحه مخصو به بانک ترون در سایت الکسا سری بزنید و وضعیت مخاطین این سایت را مشاهده کنید، متوجه می شوید اغلب بازدید کنندگان این سایت ایرانی ها میباشند. به نظر شما چه علتی می تواند داشته باشد که با وجود سود بسیار زیاد، تنها ایرانی ها و دو کشور دیگر مشغول دریافت سود های بسیار بالا میباشند؟
بررسی مخاطبین سایت بانک اف ترون از لحاظ موقعیت جغرافیایی
بررسی نظرات کاربران
در صورتی که شما هیچ دانش بخصوصی در مورد بررسی کد ها و یا اطلاعات فنی در این حوزه ندارید، بررسی نظرات کاربران قادر است کمک بسیار بزرگی به شما کند. تنها لازم است نام پروژه + واژه SCAM (یعنی کلاهبرداری) را گوگل کنید و حتی اگر زبان انگلیسی قوی ندارید، با استفاده گوگل ترنسلیت ترجمه کنید. در تصویر زیر برخی از نظرات کاربران در مورد این پروژه را مشاهده میکنید:
همانطور که میبینید این نظرات اصلا مثبت و در راستای تایید پروژه بانک اف ترون نمیباشند و اغلب تاکید می کنند که سایت بانک اف ترون کلاهبرداری میباشد.
تازه ترین خبر در خصوص بانک اف ترون
کاربران این برنامه از نیمه شب چهارم شهریور 1399 دیگر قادر بهخروج ترون های خود از این شبکه نبودند. با وجود این که امکان خروج ترون از این شبکه وجود نداشت، ولی سرمایه گذاری در آن هنوز امکان پذیر است!
در هنگام نگارش این مطلب موجودی این قرار داد 746642525 ترون میباشد. و متاسفانه کاربران متعددی، هنوز هم بدون داشتن اطلاعات درست ، سرمایه خود را دراین قرارداد واریز میکنند و درانتظار دریاف سود، ازاین قرار داد می باشند. سودی که هیچ وقت قابل برداشت نخواهد بود!
در نظر داشته باشیدکه این شرکت بعد از فروپاشی اقدام به معرفی یک پلتفرم تازه برای سرمایه گذاری کرده است و این پروژه جدید نیز یک کلاهبرداری در مقیاس بزرگتر است.
نتیجه گیری
از نظر نویسنده این مطلب، و با بررسی اطلاعات پیرامون، قطعا میتوان گفت که بانک اف ترون یک پروژه کلاهبرداری است مانند دیگر مشابهان خود مثل بیکسبی کوین یا پای نتورک، که با قول و قرارهای سود های بالا، افراد را جذب خود میکند. اگرچه سیستم عضو گیری اجباری نیست و شمارا مجاب به طراحی یک ساختار هرمی نمیکند ولی وعده سود های زیاد، قطعا کاربران را به عضو گیری تشویق خواهد کرد.
این موضوع را همواره به یاد داشته باشید، که هیچ دلیلی وجود ندارد که شرکتی بدون هیچ فعالیت خاصی، سودهای کلان به کاربران خود اعطا کند. هرجا حرف از سود روزانه و ثابت زیاد به میان آمد، قطعا دیابید که پروژه کلاهبرداری است.
به عنوان نکته پایانی این موضوع را بگوییم که بانک ترون هیچ ارتباطی با ارز ترون ندارد و بنیان گذاران ترون، ارتباط این قرارداد با ارز دیجیتال ترون را به شکل واضح تکذیب کرده اند.